İçeriğe geç

HAVALİMANI TRANSFER

Hava yolu ulaşımının gelişmesiyle kullanım oranında da artış yaşanmıştır. Artık daha fazla yolcu bu ulaşım türünü tercih ederek gitmek istedikleri yere daha hızlı ve güvenli bir şekilde varabiliyor. Hem daha da konforlu. Tabi bu avantajlarının dışında, bilet fiyatlarının pahalı bulunması, uçak korkusu gibi etmenler bazı kişilerin bu ulaşım türünden uzak durmasına neden olmaktadır. Hava yolu şirketlerinin kampanyalarını takip ederek ve uçuşunuzu hafta içi Salı ve Çarşamba gibi günlerine denk getirmeye çalışarak biletlerinizi daha ucuza mal edebilirsiniz. Bu kampanyaları Biletcepde ve Acilebilet gibi tecrübeli seyahat acenteleri sayesinde takip edebilirsiniz.Uçak korkunuzu yenmek için ise bu konuda verilen kurslara katılabilir, ilk uçuşunuzu daha uygun hava koşullarında ve gündüz yapmaya özen gösterebilirsiniz. Konuya bu yazımızda daha detaylı değindik.

havalimanı transfer ile ilgili görsel sonucu

Türkiye’de bu konuda gelişimini hızla devam ettirmektedir. Birçok şehre hava yolu ile ulaşabilir zamandan tasarruf edebilirsiniz. Havalimanları bazen şehir merkezinde olabildiği gibi merkeze birkaç kilometre uzaklıkta da olabiliyor. Bu durum havalimanlarına ulaşım sağlamak adına yeni hizmetleri ortaya çıkarmıştır. Havalimanı Transfer hizmeti bunların başlıcalarıdır. İki tür transfer şekli vardır. Vip Transfer ve Shuttle Transfer yani özel transfer ve paylaşımlı transfer. Vip Vito Transfer Vip Transfer hizmeti vermektedir. Özel ve konforlu bir yolculuk yakalamak adına yolcularımıza sağladığımız bu hizmet, uygun fiyat aralığıyla daha da tercih edilir durumdadır. Firmamızın sunduğu diğer hizmetler arasında en popüler olan havalimanı transfer hizmeti, Mercedes E Class, Mercedes S Class, Renault Fluence, Mercedes Vito, Mercedes otobüs, minibüs ve Otokar Sultan midibüsleriyle sağlanmaktadır. Firmamızın hangi havalimanlarında faaliyet gösterdiğini merak ediyorsanız, bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

  • İstanbul Atatürk Havalimanı
  • İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı
  • Ankara Esenboğa Havalimanı
  • Antalya Havalimanı
  • İzmir Adnan Menderes Havalimanı
  • Bursa Yenişehir Havalimanı
  • Muğla Dalaman Havalimanı
  • Muğla Milas-Bodrum Havalimanı
  • Adana Havalimanı

Bu havalimanlarından ulaşımınızı rahatlıkla sağlayabilmek için transfer hizmeti arayışına girerseniz sektördeki öncü markalardan biri olan Vip Vito Transferi tercih edebilir, uygun fiyata kaliteli bir hizmet alabilirsiniz.

Tecrübeyle harmanlanmış hizmetler ile müşteri memnuniyetini büyük oranda yakalayan firmamıza 0212 498 00 50  numaralı çağrı merkezimiz sayesinde rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Daha detaylı iletişim bilgilerimiz için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

BAYRAMDA İSTANBUL’DA GEZİLECEK YERLER

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir