İçeriğe geç

UCUZ UÇAK BİLETİ BULMANIN YOLLARI

Sık seyahat edenler için ucuz uçak bileti bulmak fazlasıyla önemli bir noktadır. Buna dikkat ede ede konu hakkında oldukça bilgi sahibi olunması da mümkün. Seyahatinize ayırdığınız bütçenin büyük bir bölümünü uçak biletinin almasını istemiyorsanız biraz takip ve araştırma işinizi kolaylaştıracaktır.

Kampanyalar

Her hava yolu şirketi belli dönemlerde kampanyalar yapar. Şansınız varsa bu tarihlere denk gelebilirsiniz ama işi şansa bırakmayayım diyorsanız da bu dönemleri takip etmeniz gerekecektir. Kampanya dönemlerini takip etmek için istediğiniz hava yolu şirketine veya hepsine üye olarak bu dönemlerden, hava yolu şirketine vermiş olduğunuz numara veya yazışma adresinden E-Mail ve SMS sayesinde haberdar olabilirsiniz. Havayolu şirketlerinin internet sitelerini takip etmek de farklı bir seçenek.

Esnek Seyahat Aralıkları

Sıklıkla seyahat ediyorsanız bu, iş amaçlı olabilir yada gezmeyi ve öğrenmeyi seven biri olabilirsiniz. Bu noktada olay, birazda sizin seyahat tarihinizde esnek davranmanıza bağlı kalıyor. Tatilinizi, gezinizi veya iş görüşmenizi uygun dönemlere denk getirerek bütçenizde zorlama yaşamazsınız. Bu arada parantez açmak gerekirse Salı- Çarşamba günleri sizlere uygun fiyat konusunda destek olabilir.

Alternatif Havalimanları

Dünyanın neredeyse her şehrinde alternatif olarak daha uygun fiyata gelebilecek havalimanları bulunmaktadır. Gideceğini şehirde alternatif bir havalimanı bularak seyahatinizi daha uyguna getirebilirsiniz.

Mil Biriktirmek

Bazı bankaların mil biriktiren kartları bulunmaktadır. Harcadığınız her paranın karşılığı olan millerin biriktirilmesi ve uçak biletinizin bu sayede daha uyguna gelmesi mümkün. Bu bankaların bazı dönemlerde belli noktalara yarı mille uçmanızı sağlayan kampanyaları bulunmaktadır. Bunlara da denk gelirseniz sizden mutlusu yok diyebiliriz.

Arama Motorları

İnternette birçok uçak bileti arama motoruna sahip site bulunmaktadır. Bu siteler aracılığıyla sorgulama yapabilir ve uygun bilete birkaç tıkla ulaşabilirsiniz. (Bknz: Acilebilet, Biletcepde )

Vip Vito Transfer firmasından havalimanı transfer veya şoförlü araç kiralama hizmeti gibi hizmetler alarak uçak biletinizde olduğu gibi şehir içindeki ulaşımınızı da daha uyguna getirebilirsiniz. Detaylı iletişim bilgileri için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

HAVALİMANI TRANSFER HİZMETİ

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir