İçeriğe geç

ULUDAĞ TRANSFER

Uludağ, beyaz bir cennet olarak düşlerinizi ve tatilinizi süsleyecek yegane yerlerden birisidir. Türkiye’nin dördüncü gelişmiş şehri olan Bursa’da, her sene kayak aşıklarını ağırlayan bu dağın eski adı Keşiş Dağıdır. Gerek yer altındaki gerekse yer üstündeki doğal güzellikleri yılın, kış başta olmak üzere her mevsiminde büyük oranda ziyaretçi akınına uğrar. Uludağ, Bursa’nın baş tacı olarak görülen ve kayak turizminde önde gelen yerlerden biridir. 2.543 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en görkemli dağları arasındadır aynı zamanda.

Antik çağ insanın inancına göre tanrıların yaşadığına inanılan bu dağda kışın bembeyaz bir cennet, yazın büyüleyici bir renk cümbüşü, diğer mevsimlerde -doğrusu her mevsiminde- temiz hava ile karşılaşabilirsiniz. Tarih boyunca gerek hüküm süren devletin gerekse çevresindekilerin gözlerini büyüleyen görkemine sizlerde aşık olacaksınız. Soğuk sizi caydırmasın çünkü Uludağ yaz insanlarını bile kendine hayran bırakacak güzelliktedir. Yok hala yazın gitmek istiyorsanız da doğayla iç içe yapacağınız yürüyüşlerin keyfini çıkarın.

Kış sezonunu Aralık gibi açarak hava koşullarına göre Mart, Nisan gibi bitiren kayak turizmi Türkiye’de rağbet gören turizm dallarından biridir. İlk kez kayak yapacaklar veya yapmayı düşünenler için kısa sürede size, karların keyfini dilediğinizce sürmenizi sağlayacak dersler verilmektedir. Ekipman konusunda da sizlere her türlü kolaylığı sunacak dükkanlar bulunmaktadır. Kayak ekipmanlarınızı tatil sırasında kiralayabileceğiniz gibi öncesinden de büyük spor mağazalarından zevkinize ve rahatlık anlayışınıza göre satın alabilirsiniz.

uludağ teleferik ile ilgili görsel sonucu

Uludağ, tatilcilerin olduğu kadar festival aşıklarının da önemli noktalarından biridir. Whitefest gibi kış festivallerini dolduran ve doyasıya eğlenen gençlerin arasına katılabilir, mutluluğunuzu kalabalıklarla paylaşabilirsiniz. Uludağ tatiliniz boyunca farklı kış sporlarını deneyebileceğiniz gibi teleferik ile seyahat etmenin güzelliğini deneyebilirsiniz. Uludağ’ın görkemli ağaçlarının arasından geçerken kendinizi kuş gibi hissedebilir, tatilinizi bu eğlenceli anıyla süsleyebilirsiniz.

İlgi arttıkça hizmetlerde de her zaman artış, yenilik, ve farklılıklar görülür. Turizm alanı ise her zaman dinamik kalan bir yapıda olmakla beraber, insanların istek ve ihtiyaçlarına anında cevap vermek zorunluluğunda olan bir alandır. Bunun bilinci ile hareket ederek alanın yenilik ve farklılıklarına ayak uyduran ve zamanla kazandığı tecrübeler sayesinde sektörde öncü bir pozisyona gelen Vip Vito Transfer sizlere istediğiniz her yere konforlu seyahat etme imkanı sunuyor.

Sizlerde konforlu bir seyahat deneyimi yaşamak istiyorsanız kendinizi lüks araçlarla şımartabilirsiniz. İsterseniz İstanbul’dan isterseniz Bursa’dan sağladığımız transfer hizmetinden yararlanarak özel bir yolculuk geçirebilirsiniz. Özel yolculuk hizmetlerimiz arasında kendi grubunuzla seyahat edebilme imkanının yanı sıra kişisel olarak da araç kiralayabilir seyahatinizi konforlu ve huzurlu geçirebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra kiralama fiyatlarını ana sayfadaki sorgulama motorundan öğrenebilirsiniz. Uygun fiyatlarla lüks seyahatin tadını çıkarmak istiyorsanız hemen iletişime geçin.

Detaylı iletişim bilgilerimiz için buraya tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

BURSA GEZİ REHBERİ

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir