İçeriğe geç

KIŞIN KAMP YAPILACAK YERLER

Birçok kampçı, yağan karın keyfini çıkarmak, onunla iç içe olmak için kış mevsiminde de kamp yapar. Sabah gözlerini bembeyaz olmuş ağaçlara, yola, toprağa açarlar, Böyle bir sabaha uyanmak, kışın kamp yapma macerasına atılmak ve bu büyüleyici keyfin tadını almak istiyorsanız, sizlere birkaç öneri sıraladık.

Kayseri-Erciyes

3917 metrelik yüksekliği ile kış kampının keyifli geçebileceği yerlerden biridir. Yaz kış fark etmeden kampçıların göz bebeği olan ve dağcılar arasında Çobanini olarak adlandırılan kamp bölgesi, 3000 metre yükseklikte bulunmaktadır. Bölgeye 4 saatlik bir yürüyüşle çıkılabildiği gibi bu süreyi telesiyej kullanarak 1 saate indirebilirsiniz.

kayseri erciyeste kış kamp ile ilgili görsel sonucu

Bursa-Uludağ

Kış denilince akla gelen ilk yer ve 2543 metre yüksekliğiyle kış kampı için sıkça tercih edilen bölgelerden biridir. Kayak merkezi yakınlarında kamp yapılabileceği gibi Kirazlı, Sobra, Sarıalan gibi kuzey kısımda yer alan yaylalarda oldukça idealdir. Merkezden teleferik veya araç ile ulaşım sağlanabilir.

bursa uludağ'da kış kamp ile ilgili görsel sonucu

Ankara-Işık Dağı

Kızılcahamam içerisinde kalan bu alan metropolden sıkılan ve kaçamak arayan insanlardan profesyonel kampçılara kadar birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Kamp alanına ulaşımda gayet kolay kolaydır. Otobüs ve sonrasında biraz yürüyüş veya direkt olarak araçla gitmek mümkündür.

ankara kış kampı ile ilgili görsel sonucu

Niğde-Aladağlar

50’den fazla zirvesiyle Aladağlar milli parkı gerek dağcıların gerekse kampçıların göz bebeği durumunda. En yüksek noktası 3767 metre ile Kızılkaya’dır. Kışın kamp zevkini burada tadabilirsiniz.

niğde aladağlar kışın kamp ile ilgili görsel sonucu

Kastamonu-Ilgaz Dağı

Ilgaz, kış dönemlerinin en çekici noktalarından biridir diyebiliriz. Dağcılar, kampçılar, kayakçılar… Kışa dair ne varsa bu dağda bulabileceğini bilenler bölgeyi akın etmekte. 2587 metrelik zirvesiyle beyazın tadına varabilirsiniz.

ılgaz dağında kışın kamp ile ilgili görsel sonucu

Vip Vito Transfer ile kışın ulaşımınızı korkmadan gerçekleştirebilirsiniz. Uygun fiyata kiralayacağınız araçlar sayesinde kamp alanına kamp ekipmanlarının yükünü çekmeden çıkabilirsiniz.

Uygun fiyatlı seyahat için henem arayın! 0212 498 00 50

Daha detaylı iletişim bilgileri için lütfen buraya tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

KAYAK TRANSFERİ

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir