İçeriğe geç

TÜRKİYE’DEKİ EN İYİ 5 DALIŞ NOKTASI

Su altı dünyasına gösterilen ilgi giderek artıyor. Artık birçok tatilci veya maceraperest dalış sporuna, hayatlarının bir noktasında yer veriyor. Ege ve Akdeniz’in bu konudaki zenginliği de birçok ziyaretçiyi kendine çekmeyi başarmıştır. Dalış öncesi kısa bir eğitimden geçiyor ve özel dalış kıyafetinizle bu maceraya adım atmış oluyorsunuz. Rehber eşliğinde belli bir metreye kadar dalış yapabiliyorsunuz, bu konuda eğitmenlerinizi dinlemek ve sınırı aşmamak sizin yararınıza olacaktır. Dalış sonrası merkezden alacağınız sertifikayla tatilinizi ölümsüzleştirip, bir sonraki dalışlarınız için belge kazanmış olursunuz. Sizleri fazla yormadan Türkiye’deli dalış noktalarına değinelim.

Fethiye Afkule/ Muğla

Türk Hamamı olarak da bilinen ve deniz altında sizi, büyük mağaralar ve geniş deliklerle karşılayan bu bölgede mavi dışındaki birçok rengi dans ederken bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Fethiye Afkule/ Muğla ile ilgili görsel sonucu

Kaş Besmi/ Antalya

Burada hem tarihi inceleyebilir hemde Akdeniz’in birbirinden güzel canlılarıyla zaman geçirebilirsiniz. Balık açısından zengin bölgede büyük bir kaya mevcuttur.

Kaş Besmi dalış/ Antalya ile ilgili görsel sonucu

Sivriada/ İstanbul

İstanbul’da kendinizi bir süreliğine betonlardan kurtararak özgür hissedeceğiniz bir bölge… Marmara’nın pek temiz olmayan suyu dalış için tercih edilmese de bu bölge hem temizliği hemde akıntısının azlığı sebebiyle çok sık tercih edilen dalış noktalardan biridir.

Sivriada dalış İstanbul ile ilgili görsel sonucu

Ayvalık Deli Mehmet/ Balıkesir

Kız Adasına 200 metre uzaklıkta ve 2 tepe sahibi bu bölge, kırmızı mercanların en yoğun olduğu bölgedir. Dalışınızı bu eşsiz güzellikle yapmak istiyorsanız acele edin.

Ayvalık Deli Mehmet/ Balıkesir ile ilgili görsel sonucu

U20 Batığı/ Sakarya

2. Dünya Savaşı sırasında batırılan denizaltılarından biri olan U20… Sizleri geçmişe götürecek bir dalış imkanı sunuyor. Hem tarih, hem macera, hem su altı, hemde eğlence…

U20 Batığı/ Sakarya ile ilgili görsel sonucu

Tatilinizde veya günübirlik kaçamaklarınız da ulaşımınızı özel ve konforlu geçirmek istiyorsanız araç kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Vip Vito Transfer firması olarak sizlere sunduğumuz birçok kaliteli hizmetten biride şoförlü araç kiralamadır. Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes Vito, Renault Fluence gibi araçlarla küçük gruplar veya kişisel yolculuklara hizmet verirken, Mercedes ve Otokar otobüs, minibüs ve midibüsleriyle daha kalabalık yolculuklarınız için hizmet veriyoruz.

Detaylı iletişim bilgilerimiz için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

BAYRAMDA İSTANBUL’DA GEZİLECEK YERLER

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir