İçeriğe geç

KIŞIN HASTALIKLARDAN KORUNUN

Havaların soğuması vücut direncinin düşmesi demektir bir nevi. Vücut direncinin düşmesiyle, kolay hastalanır, hastalıklara ve virüslere karşı güçsüz olunur. Bu duruma düşmemek ve hastalıklardan korunmak için dikkat etmeniz gereken birkaç noktaya değinmek istedik.

Düzenli uyku…

23:00 ve 04:00 saatleri arasında vücudun kendini yenileme süreci başladığı için bu saatler arasında uyuyor olmanız önemlidir. Erken uyuyup erken uyanarak vücudunuzun saatiyle çakışmadan daha dinç bir gün geçirebilirsiniz.

uyuyan insan ile ilgili görsel sonucu

Bolca C Vitamini!

Herkes tarafından bilinen, kışın kurtarıcı vitaminlerinden biri olan C vitamini bağışıklık güçlendirme özelliğiyle baş tacı. Taze meyve ve sebzelerde bulunan ve antioksidan özelliğiyle hastalıklara geçit vermeyen C vitaminini ve destekleyici birçok vitamini aldığınızdan emin olun.

c vitamini hangi besinlerde bulunur ile ilgili görsel sonucu

Egzersiz

Vücudunuzu hareketsiz bırakırsanız hastalanmak için ekstra bir şeye ihtiyacınız yoktur. Fakat vücudunuzu dinçleştirecek ufak tefek egzersizler, yürüyüşler, tempolu koşular bile kendinizi iyi hissetmeniz de, hastalanma riskinizi en aza indirmeniz de sizlere yardımcı olacaktır.

İlgili resim

Bitki çayları…

Nane limon… Kışın hastalıkların baş düşmanı olan bu çayı içmek için hastalanmayı beklemeyin. Sadece nane limon değil kuşburnu, yeşil çay, papatya çayı ve dahası…

bitki çayı ile ilgili görsel sonucu

Stresten kaçın.

Stres aslında sadece kışın değil ömür boyu uzak kalmaya çalışmamız gereken bir şeydir. Stres insanı mutsuzluğa sürüklerken yanında depresyon halini de getirmekte. Vücudumuz bu yüzden daha savunmasız kalmaktadır. Buda hastalıkların kapısına kendi ayağımızla gitmemiz anlamına geliyor.

stres ile ilgili görsel sonucu

Vip Vito Transfer ile kışın zor ulaşım şartlarından kurtulun. Kalabalıktan ve gürültüden uzak sakin bir seyahat deneyimi yaşayın. Konforlu ve bakımlı araçlarda yolculuk etmek ve bu sayede yolculuk kalitenizi arttırmak için Vip Vito Transfer en doğru tercih olacaktır.

Detaylı iletişim bilgileri için tıklayınız.

Sağlıklı günler…

Ayrıca Bakınız:

YOLCULUĞUNUZU DAHA KONFORLU HALE GETİRİN

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir