İçeriğe geç

BAYRAMDA İSTANBUL’DA GEZİLECEK YERLER

Bayramda İstanbul’da kalacaksanız üzülmeyin, yakın birçok noktaya giderek unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz. İstanbul gerek kendi içinde gerekse çevresinde birçok güzel mekana ev sahipliği yapıyor. Şehrin gri havasında kendinizi kurtarma ve yazın cıvıl cıvıl mavisine yeşiline kavuşmak istiyorsanız bu tatili değerlendirme fırsatını kaçırmayın.

Aydos Tepesi

Anadolu yakasında bulunan Aydos Tepesi İstanbul’a en yüksek noktadan bakmanızı sağlayacak bir tepedir. Yaşam kaynağımız yeşilin en güzel tonlarını barındıran ağaçların maalesef azalmaya başladığını hepimiz biliyoruz. İstanbul’u betonlara karşı tamamen kaybetmenin kıyılarında dolaştığımız bu dönemlerde yeşilin önemini anlayarak birkaç fidan dikmeniz için sizi heveslendirmesi dileğiyle.

Aydos Tepesi ile ilgili görsel sonucu

Beykoz Riva

Beykoz’un ilçelerinden biri olan Riva plajları, kamp alanları ve daha birçok aktiviteye olanak sağlayan mekanlarıyla yılın her sezonunda gidip görebileceğiniz, kafa dinleyebileceğiniz bir yerdir.

Beykoz Riva ile ilgili görsel sonucu

Polonezköy

Beykoz’un yeşilliklerinden bir diğeri de Polonyalı köyü olan Polonezköy’dür. Piknik yapmak, doğa yürüyüşleri yapmak için birebir mekanlardandır. Huzuru çok uzaklarda aramamanız için başlıca nedenlerden biride Polonezköy…

Polonezköy ile ilgili görsel sonucu

Sardala Koyu

Ağva’nın tam bir tatil beldesi olduğunun kanıtlarından biride Sardala Koyu… Tertemiz denizi, birçok plajı kıskandıracak beyaz kumları ile sizlere unutulmayacak bir keyif verecektir.

Sardala Koyu ile ilgili görsel sonucu

Cunda Adası

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde sizleri bekleyen bu şirin adadan huzuru bulmuş bir şekilde ayrılacağınızdan emin olabilirsiniz.

Cunda Adası ile ilgili görsel sonucu

Akçakoca

Düzce’nin yükselen bir yıldızı var. Akçakoca… Berrak denizi, park ve bahçeleri, tarihi çeşmeler, mağaralar, kaleler ve şelaleleriyle tatilinizi dolu dolu geçirebileceğiniz bu küçük bir ilçe giderek artan bir ilginin odağı haline gelmiştir.

akçakoca gezi ile ilgili görsel sonucu

Abant

Bolu her sezon ilgi gören şehirlerdendir. Yeşili de beyazı da ayrı bir güzelliğe sahip şehirde gidebileceğiniz birçok göl mevcut. Bu yerlerde piknik yapabilir, yürüyüş yapabilir, bisiklet sürerek zaman geçirebilirsiniz.

Abant ile ilgili görsel sonucu

Vip Vito Transferin sizlere nereye giderseniz gidin araç kiraladığını biliyor muydunuz? Türkiye’nin birçok şehrinde faaliyet gösteren firmamız sizlere özel ve kaliteli yolculuğun kapılarını aralıyor. Sizlerde seyahatlerdeki gerçek konforla tanışmak istiyorsanız iletişim bilgilerimiz linktedir.

Ayrıca Bakınız:

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA ve HAVALİMANI TRANSFER

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir