İçeriğe geç

KIŞIN KAPADOKYA

Kapadokya… Nevşehir, Aksaray, Niğde ve Kırşehir arasında  şekillenen büyüleyici bölge. Sönmüş volkanların lavlarından meydana gelen bu yapılar, karasal bir iklim de bulunduklarından kışı soğuk yazı sıcak yaşamaktadır. Yazın güneşinin vurduğu o parlak topraklar ne kadar büyüleyici ise, kışın üzerine giydiği o beyaz elbisede bir o kadar büyüleyici. Her adımınızda kocaman bir müzedeymiş gibi hissettiren Kapadokya diğer adıyla Güzel Atlar Şehridir. Yıllar boyunca birçok dine ve devlete ev sahipliği yapması da kültürel zenginliğinin artmasını sağlamıştır.

Kapadokya’da her mevsim yapacak birçok aktivite bulabilir seyahat planınızı unutulmayacak anlarla doldurabilirsiniz. Kış güneşinin doğuşunu balonla süzülürken izleyebilir, tarihin kalbi olan birçok müzeyi ziyaret edebilir, unutulmayacak manzaralarda ki vadilerini görebilir, bu vadilerde ATV ile eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Balayı çiftlerinin yurt içinde sıkça tercih ettiği bir nokta olan Kapadokya romantik bir balayı tatili yapmanızda sizlere taşından toprağına kadar her şeyiyle yardımcı olacaktır. Eşiniz, dostunuz veya sevgilinizle balonların, peri bacalarının süslediği bir manzarada yemek yemek ve sohbet etmek… İşte huzuru bulacağınız bir yer.

Vip Vito Transferin havalimanı transfer hizmetini alarak, havalimanından doğruca otelinize veya istediğiniz bir yere gidebileceğiniz gibi, Kapadokya’dan ayrılacağınız zaman otelinizden veya alınmak istediğiniz noktadan havalimanına konforlu ve güvenli bir yolculuk geçirebilirsiniz. Şoförlü araç kiralama hizmetiyle de Kapadokya’nın dilediğiniz her yerine istediğiniz zaman ulaşım sıkıntısı çekmeden gidebilirsiniz.

  • Mercedess E Class
  • Mercedes S  Class
  • Renault Fluence
  • Mercedes vito
  • Mercedes otobüs
  • Mercedes minibüs
  • Sultan Otokar midibüs

Yukarıda bir kısmı sıralanan araç seçeneklerimiz hakkında detaylı bilgi sahibi olmakve listemizi görmek istiyorsanız buraya tıklayınız.

Kaliteli bir yolculuk geçirmek ve Vip Vito Transfer ailesiyle tanışmak istiyorsanız iletişim adreslerimiz buradadır.

Ayrıca Bakınız:

FARKLI BİR BÜYÜ: KAPADOKYA

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir