İçeriğe geç

SONBAHAR TATİLİ ÖNERİLERİ

Sonbaharın son ayını gezerek geçirmek ve kışa dinlenmiş olarak girmek isteyenler mekan arayışları içine girmiş bulunmakta. Kasımın ilk yarısını bitirmek üzere olduğumuz haftada birkaç günlük kaçamak için kolları sıvayıp tatil planı yapmaya hemen başlayabilirsiniz. İşte sonbahar tatilinizi taçlandırabileceğiniz birkaç öneri…

Bolu

Bolu gölleri ve ormanlarıyla tabiatın kalbi olarak ilan edilmiş bir şehir ve sonbaharda kaçamak dendi mi akla gelen ilk güzelliklerden biridir. İstanbul ve Ankara yolu üzerinde bulunması ve iki büyük metropol şehrine yakın olması onu hafta sonu kaçamaklarından, kamp turlarına kadar en çok tercih edilen yerlerden biri yapıyor.

bolu ile ilgili görsel sonucu

Ihlara Vadisi

Trekking için oldukça ideal olan bu doğal güzellik akarsuların aşındırması sonucu meydana gelmiştir. Aksaray’da bulunan Ihlara Vadisinde heyecanlı ve zorlu bir tırmanış parkuruyla eğlenceli ve unutulmaz dakikalar yaşayabilirsiniz.

ıhlara vadisi ile ilgili görsel sonucu

Yuvacık

İzmit sınırları içerisinde gerek günübirlik gerekse hafta sonu tatili niyetiyle gidilebilecek ve doğayla iç içe olunabilecek yerlerden başlıcasıdır. Yürüyüş alanları, şelaleleri, büyüleyici nehirleriyle birlikte tatil anılarınızı unutulmaz yapacağından emin olabilirsiniz.

yuvacık ile ilgili görsel sonucu

Kaz Dağları

Çanakkale ve Balıkesir sınırları içerisinde bulunan ve doğa aşıklarının uğrak noktalarından biri olan Kaz Dağlarında sonbaharın her rengini bulabilir ve görsel bir şölen eşliğinde tatil yapabilirsiniz.

kaz dağları ile ilgili görsel sonucu

Bozcaada

Yazın kalabalığında bunalıp gidemeyenler veya soğuğu sevmeyip kışın tatil yapmamaya karar vereneler. Sonbahar bitmeden Bozcaada’nın en güzel yerlerini keşfetmeli ve sizi dinlendirip huzur verecek bir tatil yapmak için acele etmelisiniz.

bozcaada ile ilgili görsel sonucu

Safranbolu

Kendine özgün mimarisi ve geleneksel yapısıyla sizi farklı bir yolculuğa çıkaracak olan Safranbolu’da sonbahara veda edebilirsiniz. Köy kahvaltısı, mağaraları ve kristal terasıyla sizlere eğlenceli vakit geçirme imkanları sunan Safranboluyu tatil planlarınıza eklemeden geçmeyin.

safranbolu ile ilgili görsel sonucu

Araç kiralama hizmetiyle tüm tatiliniz boyunca ekstra ulaşım masraflarından kurtulmuş, şehrin toplu ulaşımını çözmek ve kullanmakla vakit kaybetmemiş olursunuz. Uygun fiyata kaliteli bir hizmet veren ve yıllardır ulaşım konusundaki her detayı dikkatle takip edip inceleyen ve uygulayan Vip Vito Transfer firmasından araç kiralama hizmeti alarak ulaşımınızı daha uygun fiyata getirebilir ve profesyonel bir firmanın güvencesiyle seyahat edebilirsiniz. Şoförsüz araç kiralayabildiğiniz gibi şoförlü de araç kiralayabilirsiniz. Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes vito veya daha kalabalık seyahat grupları için minibüs, midibüs, otobüs ve daha fazlası bulanan araç filosundan istediğinizi seçebilir, kaliteli ve konforlu yolculuğunuzu başlatabilirsiniz.

Detaylı iletişim bilgileri için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA DETAYLARI

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir