İçeriğe geç

KIŞTAN KAÇANLARA SICAK YER TAVSİYELERİ

Kimileri kış mevsimini sever kimileri yaz, bazen soğuğa gelemezsiniz bazen sıcaktan bunalırsınız… Her çeşitten insan olduğu sürece farklı hizmetler farklı arayışlar ve farklı çözümlerde olacaktır. Örneğin kışı sevmiyorsanız o mevsimi yaz olan bir ülkede geçirmek gibi. Böyle bir tatile el verecek durumunuz varsa gitmeniz gereken görmeniz gereken birçok güzellik vardır tabi ki. Bu kaçamakla kışın çıkacağınız tatili yaza çevirmeniz için size birkaç öneri sıralamak isteriz.

DUBAİ

Orta Doğu Arap yarımadasında bulunan Birleşik Arap Emirliklerinin başkenti Abu Dhabi’den sonraki ikinci büyük emirliktir. Sıcak seven insanları memnun edecek bir iklim yapısına sahiptir. Sürekli sıcak olması ve Türkiye’ye yakınlığı sayesinde listenin başında yer alabilecek potansiyeldedir.

dubai hakkında ile ilgili görsel sonucu

MALDİVLER

Resmi adı Maldiv Cumhuriyeti olan bu tatil başkenti 1.200 adadan olaşan bir devlettir. Genellikle bal ayı tatillerinden adına alışık olsak da kışınızı yaza çevirmek için oldukça güzel ve güçlü bir seçenek.

maldivler ile ilgili görsel sonucu

DOMİNİK CUMHURİYETİ

Deniz, kum, güneş ve bolca yeşil alan… Karayiplerin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Dominik Cumhuriyetine Avrupa ülkelerinden aktarmalarla ulaşabilirsiniz.

dominik cumhuriyeti ile ilgili görsel sonucu

HİNDİSTAN

Dünyanın en büyük ikinci ülkesi olan Hindistan’da listedeki yerini alıyor. Renkli insanlarından, kıyafetlerine, geleneksel yapılarından modern alanlarına kadar birçok konuda farklı bir ülke ve bu ülkede kalabalıktan uzak kalmak imkansız. Hindistan’a giderken insanlarla iç içe bir tatil olacağı aklınızda bulunsun çünkü ülke nüfusu milyarı geçmiş durumda.

hindistan ile ilgili görsel sonucu

Tüm bu tatil başkentlerine giderken uçak bileti, ulaşım veya vize sıkıntıları yaşamamanız adına Şahinoğlu Group ayrıcalığından faydalanabilirsiniz. Seyahat konusunda farklı alanlarda başarılı hizmetler veren bir firma olarak yoluna devam eden Şahinoğlu Group 20 yılı aşkın süreli bir sektör yaşamına sahiptir.

Biletcepde veya Acilebilet farkıyla ucuz ve güvenilir uçak bileti satın alabilirsiniz. Aynı şekilde konfor ve rahatlık sunan hizmetlerden yararlanmak istiyorsanız da Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes vito gibi lüks araçlarla kaliteli bir hizmet veren Vip Vito Transfer‘in havalimanı transfer hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Detaylı iletişim bilgileri için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

HAVALİMANI TRANSFERİ AVANTAJLARI

 

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir