İçeriğe geç

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA DETAYLARI

Özel günler için, kısa seyahatler için, misafir karşılamak veya günü birlik geziler için sıkça sapılan bir yoldur şoförlü araç kiralama. İlgi gören ulaşım hizmetlerinden biri olan bu hizmeti Vip Vito Transfer ayrıcalığı ile daha uygun fiyatlara alabilirsiniz. Kaliteli araçlarla ve profesyonel bir kadroyla verilen bu hizmetin detaylarına yazımızda değindik.

Araç ihtiyacınızı belirledikten sonra tek yapmanız gereken Vip Vto Transfer ana sayfasına girerek sorgu motorundan arama yapmak. Uygun fiyatlı kaliteli araçların listesinden seçim yapmak ve araç kiralamak bir tık uzaklıkta. Gelişmiş iletişim ağı ile birebir bağlantıya da geçebilirsiniz.

Araç filomuzda bulunan Mercedes S Class, Mercedes E Class, Mercedes Vito, Sultan Otokar, Renault Fluence ve daha fazla seçenekteki araçlarla istediğiniz gibi seyahat edeceksiniz. Deri kaplama koltuklar, tam otomatik klimalar, GPS, sınırsız Wifi, buzdolabı, yolcu sigortası ve daha fazla ekstra ile verilen bu hizmetten yararlanmak için acele edin. Hizmeti satın aldıktan sonra şoförünüzün iletişim bilgileri sizlerle ve sizin iletişim bilgileriniz ise çalışma arkadaşımız ile paylaşılacaktır. Esnek hizmet sunmak amacıyla hizmetinizin başlamasından 8 saat öncesine kadar iptal, 3 saat öncesine kadarda değişiklik hakkınız bulunmaktadır. Hizmetlerimiz, zırhlı araç kiralama, güvenlik personeli eşliğinde araç kiralama, özel günleriniz için süslenmiş araç kiralama gibi dilediğiniz ekstralara da verimli dönüşler yapacak donanımdadır.

Detaylı iletişim bilgileri için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

HAVALİMANI TRANSFERİ AVANTAJLARI

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir