İçeriğe geç

FARKLI BİR BÜYÜ: KAPADOKYA

Kapadokya, Güzel atlar Ülkesi…

UNESCO Dünya Mirasları Listesindeki özel bölgelerimizden biri olan Kapadokya; Kırşehir, Niğde, Aksaray ve Kayseri’nin bazı bölümlerinden oluşmaktadır. Türkiye’nin yaz, kış ayırmadan, yerli yabancı en çok turist çeken bölgelerinden biridir.

Balon turları, atv turları, kaya otelleri, yeraltı şehirleri, vadileri, geleneksel mutfağı ve daha fazlası ile birçok seyahat planına dahil olan bu bölgeye, ulaşım karayolu ve havayolu ile yapılmaktadır. Merkezi bir havalimanını olmaması ziyaretçi sayısını asla etkilememektedir. Havayolu ulaşımınızı Kayseri ve Nevşehir üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Göreme Milli Parkı

göreme milli parkı ile ilgili görsel sonucu

Kapadokya Mağaraları

Kapadokya Mağaraları ile ilgili görsel sonucu

Derinkuyu Yeraltı Şehri

Derinkuyu Yeraltı Şehri ile ilgili görsel sonucu

Kaymaklı Yeraltı Şehri

Kaymaklı Yeraltı Şehri ile ilgili görsel sonucu

Kızıl Kilise

kızıl kilise ile ilgili görsel sonucu

Keşlik Manastırı

Keşlik Manastırı ile ilgili görsel sonucu

Güvercinlik Vadisi

Güvercinlik Vadisi ile ilgili görsel sonucu

Kapadokya’nın bu büyüleyici havasında, sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşamak ve tatil fotoğraflarınıza eşsiz kareler eklemek istiyorsanız acele edin. Vip Vito Transfer, gerek havalimanı transferi hizmetiyle gerekse şoförlü araç kiralama hizmetiyle sizleri; havalimanı yolculuğunun yorucu, sıkıcı karmaşasında veya şehrin tatil anılarıyla dolu yollarında sizleri yalnız bırakmıyor. Mercedes E Class, Mercedes S Class, Renault Fluence veya daha geniş kapasitelere sahip grup araçlarıyla istediğiniz gibi konforlu seyahat edebilirsiniz.

Detaylı iletişim bilgileri için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

HAVALİMANI TRANSFERİ AVANTAJLARI

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir