İçeriğe geç

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA ve HAVALİMANI TRANSFER

Turizmi yaşamına 1997 yılında İstanbul’da başlayan Şahinoğlu Group‘un bünyesindeki Vip Vito Transfer firmamız, tecrübeli kadrosuyla varlığını sürdürmektedir. İhtiyaçların belirlenip giderilmesi için bütün çabasıyla çalışan kadromuzun, en popüler hizmetleri arasında şoförlü araç kiralama ve havalimanı transfer bulunmaktadır. Gelişen dünyanın, seyahat etme ihtiyacını karşılamak için birçok yeni hizmet, transfer firmaları tarafından hazırlanıp sunulmaktadır. Vip Vito Transferde, bu firmalar arasında başarıyla faaliyet göstermektedir. İki önemli hizmetimizden kısaca bahsederek fikir sahibi olmanızı isteriz.

Şoförlü araç kiralama; iş seyahatleri, tatiller, özel günler ve grup gezileri gibi yolculukların vazgeçilmez hizmetidir. Aracınızın olmamasını dert etmeyin veya aracınız varsa da yakıt, sürüş gibi dertlere girmeyin. Araç kiralayarak, bu gibi kısa süreli araç ihtiyaçlarınızı daha ekonomik bir şekilde halledebilirsiniz. İster belli bir saat için(4-8-12) ister ihtiyacınız olduğu gün kadar araç kiralayabilirsiniz. Farklı saat seçenekleri, sizleri ihtiyacınız olmayan sürelerde araçla uğraştırmaktan ve fazla para ödemekten kurtarır. İsterseniz rehber eşliğinde isterseniz canınızın istediği yere… Bütün bu seyahatleri konforlu ve bakımlı araçlarda yaparak kendinizi şımartmak için beklemeyin. Şoförlü araç kiralama hizmeti almak istiyorsanız, bunu tecrübeli ve profesyonel bir firmadan almanız hizmete bakış açınızı değiştirecektir. Bizi tercih ederek kaliteli hizmeti deneyimleyebilirsiniz.

şöförlü araç kiralama ile ilgili görsel sonucu

Havalimanı Transfer hizmeti sizleri uçuş öncesi veya sonrasında yalnız bırakmamak ve ulaşımınızı konforlu bir şekilde gerçekleştirmeniz için sunulan hizmetlerimizden biridir. Uçuş tarihinizden bir süre önce bizlerle iletişime geçerek, istediğiniz standartlarda bir aracı belirttiğiniz zaman ve belirttiğiniz yerde bulabilirsiniz. Sizleri toplu taşımalarda ağır bavullarla sürünme derdinden veya taksilerin uçuk ücretlerinden kurtaran bu hizmette de istediğiniz kişi sayısına uygun konforlu birçok araç bulabilirsiniz.

havalimanı transfer ile ilgili görsel sonucu

Transfer ve taşımacılık hizmetleri güven ve memnuniyete dayalıdır. Müşterilerin güvenini boşa çıkarmadan memnuniyetlerini sağlamak ve kaliteli bir hizmet sunmak firmamızın temel amaçlarından biridir. Sizi özel hissettirecek ve ödediğiniz her kuruşa değecek bir hizmet beklemek hakkınızdır, bu beklentiyi gerçekleştirmek ve sizleri mutlu etmek bizi başarıya ulaştıran önemli adımlardandır. Bu yolda bizimle birlikte olmak ve dinamik hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız Zeytinburnu satış ofisimizi ziyarete gelebilir veya 0212 498 00 50  numaralı çağrı merkezimize ulaşarak aklınızdaki soru işaretlerinde kurtulabilirsiniz.

Detaylı iletişim bilgilerimiz için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

VİP VİTO TRANSFER AYRICALIĞI

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir