İçeriğe geç

ANKARA ESENBOĞA HAVALİMANI TRANSFER

Türkiye Cumhuriyetinin başkenti, Anadolu’nun merkezi olan kendine has şehrimiz, Ankara…. Her açıdan zenginliğiyle sizlere birçok güzel anı kazandıracak olan bu şehirde gezmeniz için birçok değerli nokta bulunmaktadır. Sadece gezi konusunda değil daha birçok alanda da zenginliğiyle farkını ortaya koyuyor. Eğitimi, ekonomisi ve siyasal değeriyle öncü bir şehir konumundadır Ankara. Anıtkabir’in topraklarına kattığı değeri de sayarsak Türkiye’nin kalbi olmasının nedenini anlamış olacaksınızdır. Birçok nedenden ötürü her sene milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan başkente ulaşım otobüslerle yapılabileceği gibi her gün yüzlerce uçağa ev sahipliği yapan gelişmiş bir havalimanıyla da yapılmaktadır. Türkiye’nin 2. gelişmiş şehri olması yanında büyük sorumluluklar getirmiştir. Bu sorumlulukların altından kalkmayı başaran Ankara, başarılı bir gelişime de devam etmektedir. Şehre gittiğinizde gezmeniz için birkaç öneride bulunmak isteriz.

Anıtkabir

Anıtkabir ile ilgili görsel sonucu

Beypazarı

Beypazarı ile ilgili görsel sonucu

Soğuksu Milli Parkı

Soğuksu Milli Parkı ile ilgili görsel sonucu

Keçiören Teleferik

Keçiören Teleferik ile ilgili görsel sonucu

Karagöl

Karagöl ankara ile ilgili görsel sonucu

Rahmi M. Koç Müzesi

İlgili resim

Ankara’ya ulaşımınızı hava yoluyla yapabileceğinizden bahsetmiştik.  Şehirde bulunan Esenboğa Havalimanı hem iç hem dış hatlar olarak hizmet vermektedir. 1955 yılından bu yana Ankara’ya ulaşmak isteyenler için sağladığı kolaylıklar ile büyük ve başarılı bir havalimanıdır. Ankara’nın siyasi ve sosyal değerini göz önünde bulundurmak gerekirse her sene tatil için gelenler dışında iş ve belli özel gün kutlamaları için gelen birçok ziyaretçiye de rahat bir hizmet sunuyor. Bunun dışında araba kiralama noktaları, tuvalet, duty free, bebek bakım odaları, cafeler ile her türlü ihtiyacınıza cevap verecek donanımda bir havalimanıdır.

Vip Vito Transfer‘de havalimanı transfer ve araç kiralaması gibi hizmetlerle ulaşımınız da sizlere yardımcı olacak konforlu bir hizmet sunuyor. Kaliteli bir hizmet anlayışıyla özel bir yolculuk yaşamak istiyorsanız iletişim bilgilerimiz linktedir.

Ayrıca Bakınız:

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA ve HAVALİMANI TRANSFER

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir