İçeriğe geç

ANTALYA HAVALİMANI TRANSFER

Turizmin başkentlerinden biri ve yaz aylarının vazgeçilmez şehri Antalya… Akdeniz’in sıcak sularını eşsiz doğasıyla buluşturarak tatilcilere her zaman unutulmaz anılar vermiştir. Arkeolojik ve doğal güzellikleri ona “Türk Rivierası” adını getirmiştir. Antalya temiz ve bakımlı kıyıları, tarihi ayaklarınıza seren antik kentleri, modern ve eğlenceli festivalleri, kültürel etkinlikleri ile tatilinizi süsleyecektir. Akdeniz ve Karasal iklimi birlikte yaşayan şehir muz ve portakalın başkentidir. Ekonomisi turizm, tarım ve ticarete dayalıdır. Her sene binlerce yerli yabancı turisti ağırlayan şehir ülkenin turizmine yön verebilecek güçtedir. Şehrin gezilecek yerlerinden kısaca bahsederek fikir sahibi olmanızı sağlayalım.

Gezilecek birçok yeri olan şehri anlatmaya Kaleiçinden başlamak isteriz. Dar sokaklarından küçük, şirin dükkanları, cafe ve restoranları, mağazaları ile Antalya’da turlamanız gereken yerlerden biridir. Antalyayı sadece deniz, kum güneş olarak geçirmek istemiyorsanız Kaleiçi tam sizlik.

Kaleiçi ile ilgili görsel sonucu

Termessos Antik Kentinde tarihi adımlayın. Biraz zahmetli olsa da karşılığını bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Müze Kart ile giriş yapabileceğiniz bölgenin manzarası sizi büyüleyecek.

Termessos Antik Kenti ile ilgili görsel sonucu

Likya Yolu Antalya ve Fethiye arasında unutulmaz trekknig deneyimi yaşayabilirsiniz. Yol üzerinden birçok büyüleyici manzarayla karşılaşabileceğiniz gibi Türkiye’nin en iyi manzarası ödülüne sahip olan Gelidonya Fenerini de görebilirsiniz.

Likya Yolu ile ilgili görsel sonucu

Hala kazıları devam eden Karain Mağarasında kendinizi zamanda yolculuk etmiş gibi hissedeceksiniz. Dünya Mirasları Listesine aday olan mağara Türkiye’deki büyük mağaralardan biridir.

Karain Mağarası ile ilgili görsel sonucu

Antalyayı sadece yaz şehri olarak düşünmenizi engelleyecek olan bir yer Saklıkent Kayak Merkezi… Şehirden 1 saat uzaklıktaki kayak merkezini Aralık-Mart arası ziyaret ederseniz daha çok verim alırsınız.

Saklıkent Kayak Merkezi ile ilgili görsel sonucu

Oymapınar Gölünde tekne turlarına katılarak Manavgat’ın gizli cennetini ziyaret edebilirsiniz.

Oymapınar Gölün ile ilgili görsel sonucu

Turizm başkenti olan şehrin havalimanı 1960 yılında hizmete girmiştir. Küçük bir alana yayılan havalimanı zaman içinde büyüyerek gelişimine devam etmiştir. Şehir merkezine uzaklığı 13 kilometredir. Bu gibi büyük ve yoğun havalimanlarında transfer hizmeti veren birçok firma vardır. Türkiye’nin birçok şehrinde olduğu gibi Antalya’da da hizmet veren Vip Vito Transfer firmasının kaliteli hizmet anlayışıyla tanışmak istiyorsanız detaylı iletişim adreslerimiz linktedir.

Ayrıca Bakınız:

ANTALYA’NIN CENNETLERİNDEN: KAŞ

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir