İçeriğe geç

VİP VİTO TRANSFER AYRICALIĞI

20 yılı aşkın süredir sektörde hizmet veren Şahinoğlu Group markası, Vip Vito Transfer kazanılan bu tecrübe ile yolcularına özel ve ayrıcalıklı bir hizmet sunmaktadır. İstek ve ihtiyaçlar doğrultusunda yönünü belirleyen, gelişimleri yakından takip ederek hizmet oluşturan bir yapı ile yoluna devam etmektedir.

Sunduğu farklı hizmetlerden kendinize uygun olanı seçerek seyahat edebilirsiniz. Grup Transfer seçeneği ile kalabalık yol arkadaşlarınızla rahatça seyahat etmenizi, liman transfer seçeneğiyle deniz yolculuğundan sonra rahat bir kara yolculuğu geçirmenizi, kişisel transfer seçeneğiyle sakin ve özel bir yolculuk yaşamanızı, havalimanı transfer seçeneğiyle de yere ayak basar basmaz karşılaşacağınız konforlu seyahati kaçırmamanızı amaçlamaktadır. Vip Vito Transfer, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, Antalya HAvalimanı, Muğla Dalaman Havaliamnı, Muğla Bodrum-Milas Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Bursa Yenişehir Havalimanı, Trabzon Havalimanı gibi birçok merkezi havalimanlarında transfer hizmeti sunmaktadır.

şoförlü araç kiralama ile ilgili görsel sonucu

Vip Vito Transferin amaçları nelerdir diye soracak olursanız;

  • Ulaşım ihtiyacını gidermek
  • Müşteri memnuniyetini sağlamak
  • Marka ile müşteri arasında anlaşılır ve temiz bir iletişim kurmak
  • Sorunları verimli ve kalıcı şekilde çözmek
  • Dinamik ve esnek yapısını hizmetlerinde hissettirmek
  • Kişiye özel hissettirecek seyahat sunmak
  • Uygun fiyat seçenekleriyle her bütçenin dostu olmak
  • Yol boyunca dinlenebilme imkanı yaratmak

olarak kısaca sıralayabiliriz.

Uygun fiyatlarla lüks araç hizmetini sunan ve buna herkesin kolayca ulaşmasını sağlayan markamız Zeytinburnu lokasyonunda bulunan yerleşkesine sizleri davet ediyor ve daha güvenilir bir hizmet ortamı yaratıyor. İster internet üzerinden isterseniz de 0212 498 00 50  numaralı çağrı merkezimizi arayarak araç kiralama işleminizi yapabilirsiniz.

Detaylı iletişim bilgileri için tıklayınız.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir