İçeriğe geç

ÖZEL TRANSFER

Özel transfer, birçok transfer firması tarafından verilen fakat özen ve dikkat isteyen bir iştir. Konfor ve kalite tabanlı olmakla beraber her hizmet türünde olduğu gibi güvenilir olmayı da amaçlar. Size özel olarak sunulan bu hizmette istediğiniz noktalar arasında kaliteli ve uygun fiyatlı bir yolculuk yapabilirsiniz.

1997 yılından beri ulaşım sektöründe görev alan Şahinoğlu Group, her türlü yeniliği gerek yakından takip etmiş gerekse öncü olmuştur. Vip Vito Transfer‘de Şahinoğlu Group bünyesindeki başarılı markalardan biridir. Profesyonel ve kaliteli bir çalışma ortamı yaratarak dinamik bir hizmet vermiş vermekte ve vermeye devam etme amacındadır.

Özel transferde bu hizmetlerin en popüler olanlarından biridir. İstediğiniz aracı 7/24 hizmet anlayışımız sayesinde, ihtiyacınız olan süre veya istediğiniz süre kadar kiralayarak seyahatinizi her an gerçekleştirebilirsiniz. Şehir dışı gezileriniz, iş seyahatleriniz, özel misafir karşılamanız, makam aracı kalitesindeki araç ihtiyacınız… Daha birçok konuda sizlere yardımcı olan özel transfer hizmeti Vip Vito Transfer ile kaliteli, konforlu ve bakımlı bir şekilde uygun fiyata yakalanıyor.

Zengin araç filosunda kaliteli araçlarla karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz. Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes Vito, Renault Fluence gibi daha kişisel araçlar dışında kalabalık gruplarınız içinde yüksek kapasiteli araçlara sahip bir filo ile çalışmak size özel hissettirecektir. Bu özel deneyimi yaşamak istiyorsanız iletişim bilgilerimiz buradadır.

Ayrıca Bakınız:

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir