İçeriğe geç

İSTANBUL’DA YAPILABİLECEK AKTİVİTELER

İstanbul; büyük, kalabalık, karışık bir şehir… Bir şehrin kalabalık olması yanında olumsuz özellikler getirdiği kadar olumlu özelliklerde getirir. Örneği büyük ve kalabalık bir şehirdeyseniz kesinlikle yapılacak aktiviteler bakımından zengin bir bölgedesiniz demektir. Aktivite alanının genişliği ve çokluğu bölgenin nüfusuyla da alakalıdır. Ne kadar çok insan varsa o kadar çok alana farklı aktiviteye ve hizmete ihtiyaç duyulur.

İstanbul’da bu konuda hem alan hemde çeşitlilik açısından zengin bir şehirdir. Gerek çalışan gerek okuyan ve boş gününü farklı bir şey yaparak değerlendirmek isteyen herkesin kendine göre zevkli vakit geçireceği birçok alan mevcuttur. Alışveriş merkezlerinden, oyun parklarına, yürüyüş yollarından, sahil kenarlarına, piknik yapmalık ormanlardan, tema parklara…

Boğazı değerlendirin.

Asya ve Avrupayı ayıran deniz ve birleştiren köprülerin dansını İstanbul’un eşsiz manzaralı sahillerinde izleyin.

Tarihi Yarımada…

İstanbul’un kalbinin attığı yerde zaman geçirmemek olmaz. Sokaklarında yapacağınız bir yürüyüş bile ruhunuza iyi gelecektir. Yürüyüşünüzü Galata’nın eşsiz İstanbul manzarasıyla; Eminönü’deki balık ekmekle; Taksim’de ki sahaflar, pasajlar, cafelerle; Yerebatan Sarnıcının balıklarıyla;Gülhane’nin asırlık çınarlarıyla süsleyebilirsiniz.

Alışverişin merkezi!

Şehir büyük markalara ev sahipliği yapmakla beraber fazlaca alışveriş merkezine de sahip. Bu merkezlerde birçok markayı bir arada bularak rahatça alışveriş yapabilir, yemek katında birçok seçenek bulabilir ve oyun alanlarında eğlenebilirsiniz.

Sinema keyfi.

Aktivite denince şehir gözetmezsizin yapılan yegane şeylerden biridir sinemaya gitmek. Zevkinize göre istediğiniz filmi büyük ekranlarda, bir nevi yaşayarak seyredebilirsiniz.

Tabi ki Tiyatro!

Sinema kadar tiyatrolarda kaliteli zaman geçirmek için birebir aktivitelerdendir. Birçok sahneye ev sahipliği yapan İstanbul’da tiyatro aşkınızı canlı tutabilirsiniz. Oyuncuları sahnede canlı izlemenin keyfi bir başkadır. Hiç gitmediyseniz hafta sonu planınıza derhal katmalısınız.

Oyun, Oyun, Oyun

Her yaşa hitap edecek oyun türleri ve bu oyunlardaki çeşitlilik planlarınıza farklılık katacak. Çocuğunuz için uygun oyun parkları olduğu gibi yetişkinler içinde adrenalin dolu dakikalar yaşayacağınız kaçış oyunları da mevcut.

Adalar’da eğlence var.

İstanbul’un semtlerinden biri olan Adalar’da piknik yapabilir, bisiklet sürebilir, yürüyüş yapabilir ve daha birçok aktiviteyle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Tüm bu keyifli dakikalarınızın İstanbul trafiği veya sıkışık toplu taşıma araçları ile ziyan olmasını istemiyorsanız, şoförlü araç kiralama hizmeti günü kurtaran kahraman gibi çıkageliyor. Vip Vito Transfer‘in kaliteli araç filosundan dilediğiniz aracı seçebilir güvenlik, konfor ve bakım içerisinde seyahat edebilirsiniz. Şoförlü araç kiralama hizmeti alarak tecrübeli ve profesyonel bir çalışma arkadaşımız eşliğinde seyahat edebileceğiniz gibi şoförsüz araç kiralayarak istediğiniz gibi zaman geçirebilirsiniz.

Detaylı iletişim bilgilerimiz için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir