İçeriğe geç

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA

İş için şehir dışına çıkacaksınız ve araca mı ihtiyacınız var? Özel günleriniz için özel bir araç mı istiyorsunuz?  Makam aracı olarak kullanacağınız kaliteli bir araca mı ihtiyacınız var? Aileniz, arkadaşlarınız, misafirleriniz veya iş ortaklarınız kısacası birlikte seyahat edeceğiniz grubunuz için konforlu bir araç arayışı içinde misiniz?

Tüm bu ihtiyaçlarınıza gerçek ve verimli bir çözüm sunan şoförlü araç kiralama hizmetinden yararlanarak seyahatinizi hem daha konforlu hemde daha ucuz bir yolla halletmiş olursunuz. İhtiyacınız ve istekleriniz doğrultusunda seçtiğiniz araca göre belirlenen hizmetimiz ile seyahat ederken kendinizi yolun akışına bırakacaksınız. Şoförlü olduğu gibi şoförsüz de araç kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Şoförlü Araç Kiralamada Vip Vito Transfer Farkı

Sektörde uzun bir geçmişe sahip Şahinoğlu Group bünyesindeki Vip Vito Transfer markası ile doğru adrestesiniz. Tecrübeli, dinamik, eğitimli ve insan ilişkilerinde başarılı çalışma arkadaşlarımızın eşliğinde seyahatinizi güven içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Herhangi bir soru, sorun veya görüşlerinizi anında iletebileceğiniz gibi, gelişmiş iletişim ağımız sayesinde istediğiniz zaman, satın aldığınız hizmet veya başka hizmetler hakkında da bilgi alabilirsiniz. Zengin, kaliteli ve lüks araç filomuz ile isteğinize uygun aracı rahatlıkla bulabilirsiniz. Araçlarımızı kısaca aşağıda sıralı görebileceğiniz gibi buraya tıklayarak detaylı liste halinde de inceleyebilirsiniz.

  • Mercedes E Class
  • Mercedes S Class
  • Mercedes Vito
  • Renault Fluence
  • Sultan Otokar

Ana sayfadaki arama motorundan kendinize uygun filtreler sonucu fiyatları görebilir karşılaştırabilirsiniz. Ekstra istekleriniz için 0212 498 00 50 numaralı çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı iletişim bilgilerimiz için buraya tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

HAVALİMANI TRANSFERİ AVANTAJLARI

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir