İçeriğe geç

HAVALİMANI TRANSFER

Vip Vito Transferin geniş hizmet ağında popülerliğini koruyan ve ilgiyi her zaman üzerinde tutan hizmetlerden biride havalimanı transfer işlemidir. Ülkenin, İstanbul Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Milas Bodrum Havalimanı, Dalaman Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı, Yenişehir Havalimanı, Trabzon Havayilamı, Adana Havalimanı gibi birçok havalimanında transfer hizmeti sunmaktan ve gün geçtikçe büyümekten memnunuz. Sizlerde uçak yolculuğunuzun ardından veya bu yolculuğu yapmadan hemen önce, trafik çilesi çekmek istemiyorsanız, havalimanına vaktinde varıp uçağı kaçırma korkusu yaşamak istemiyorsanız bizleri tercih edebilirsiniz. Yakaladığı %95’in üzerindeki müşteri memnuniyetine dayanarak gelişen ve büyüyen markamız her geçen gün bu memnuniyet oranını arttırıyor.

Bizimle iletişime geçtiğiniz andan itibaren başlayan hizmetimiz, transfer bilgilerinizi doğru bir şekilde kesinleştirdikten sonra transfer gününe kadar esnekliğini koruyarak sizlere değişiklik ve iptal imkanları sunar. Transfer saatinden en az 3 saat öncesine kadar tanınan bu hakkınızı değişen planınıza rahatlıkla uyarlayabilirsiniz. Transfer sırasında güvenliğiniz öncelikli olmak üzere, konforlu ve bakımlı bir ortamda seyahat etmeniz için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Şehri iyi bilen, tecrübeli ve güler yüzlü çalışma arkadaşlarımız sizlere eşlik ederken trafiği düşünmeyecek koltuğunuza rahatlıkla yayılacaksınız. En kısa sürede sizleri havalimanına ulaştıran markamızla uçağınızı kaçırma korkusu yaşamayacaksınız.

havalimanı transfer ile ilgili görsel sonucu

Bünyesinde bulunduğu, Şahinoğlu Group‘un tüm seyahatinizi bir çatı altında halletmenizi sağlaması onu vazgeçilmez yapıyor. Vize işlemlerinizi, uçak bileti satın alımlarınızı, şehir içi ulaşım ve turlarınızı, şehirler arası otobüs ulaşımınızı bunların yanı sıra hac umre gibi dini seyahatlerinizi organize etmesiyle seyahatinize dair bütün işlemleri güvenilir bir çatı altında halledebilirsiniz.

Zengin bir araç filosuna sahip Vip Vito Transfer ile Mercedes (E Class, S Class, Vito) araçlarının lüks ve konforlu yapılarıyla tanışın. Bunlar dışında Renault Fluence ile ferah bir yolculuk yaşayın. Kalabalık gruplarınız için minibüs ve otobüsler ile araçlarda yer sıkıntısı çekmeyin.

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız ana sayfadaki kiralama panelinden sorgu yaparak araç bilgilerimize ulaşabilirsiniz. Zeytinburnu lokasyonunda bulunan satış ofisimiz veya 0212 498 00 50 numaralı çağrı merkezinden iletişime geçerek istediğiniz aracı kiralayabilirsiniz.

Detaylı iletişim bilgileri için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

VİP VİTO TRANSFERDE ARAÇ TAHSİS

 

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir