İçeriğe geç

İSTANBUL SOKAKLARINDA GRAFFİTİ

Sokak sokak gezmek ve kaybolmak. Kaybolmaktan korkmayan tüm cesur insanların adım atması gereken şehirlerden biridir İstanbul. Gece gündüz canlı sokakları olduğu kadar sessizliklere bürünmüş tenha sokakları da vardır.  İstanbul’un bu sokaklarını süsleyen graffitinin renkli büyüsüyle tanışmak için acele edin ve hemen yola çıkın.

Sokakların canlılığını graffiti sanatçılarına borçluyuzdur genellikle. Sıradan dediğimiz duvarları renklendirip her birinden ayrı bir büyüleyici eser çıkararak onları gözümüzde daha anlamlı kılıyorlar. Ülkemizde sonradan yasallaşarak belediyelerin destekleri ile düzenlenen festivaller kapsamında boyanan duvarlar ayrı ayrı görsel şölenler sunuyor. Zeka, hayal gücü, yetenek ve dahasına sahip sanatçılar bu festivallerle birlikte graffiti sanatını yaygınlaştırıp geliştiriyor.

New York, Berlin, Varşova, Paris, Barcelona gibi büyük şehirlerde sıklıkla rastladığımız bu sanat İstanbul’da da giderek yaygınlaşmaya başladı. Sanatla iç içe bir şehri gezmek ve tanımak istiyorsanız İstanbul sizin için biçilmiş kaftan. İstanbul’daki bazı şaheserleri sizler için listeledik.

Kadıköy

kadıköy graffiti ile ilgili görsel sonucu

Taksim

Kadıköy

Kadıköy

kadıköy mural ile ilgili görsel sonucu

Şişli

Tophane

İstanbul sokaklarında gezerken size tecrübeli bir şoför eşlik etsin istiyorsanız Vip Vito Transferin hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Şoförlü araç kiralama, şoförlü minibüs kiralama gibi seçeneklerinizin yanında şoförsüz de araç kiralayabilirsiniz.

Araçlarımız (Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes Vito, Renault Fluence, Mercedes Midibüs, Mercedes Otobüs, Otokar Sultan Otobüs, Honda Motorsiklet) bakımlı ve konforlu bir seyahat için gerekli tüm detaylara sahip olmasıyla beraber güvenli bir yolculukta sunuyor.

Uygun fiyat aralıklarıyla sunduğu kaliteli hizmet Vip Vito Transferi sektörde öncü kılıyor. Sizlerde profesyonellerden hizmet almak istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Detaylı iletişim bilgileri için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

İSTANBUL TARİHİ YARIMADA

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir