İçeriğe geç

ANTALYA’NIN CENNETLERİNDEN: KAŞ

Antalya‘nın 168 kilometre batısında doğanın bütün güzelliklerini bulabileceğiniz bir yer… Kaş.

Bu doğal ve tarihi güzelliğin adı tahmin edebileceğiniz üzere ülkesinin sınırlarını aşarak uluslararası da bilinir oldu ve yerli yabancı çoğu turistin uğrak noktalarından biri oldu. Huzuru arayan herkesin ortak adresi olan ve temiz plajları, tarihi canlandıran antik kentleri ve birçok aktivite yapma imkanı sunan Kaş hakkında fikriniz olması için kısa bir rehber hazırladık.

Plajları

Sizlere mavinin en saf halini sunan Kaş, ev sahipliği yaptığı birbirinden güzel plajlarla ruhunuzu büyüleyecek. Kaputaj, İnceboğaz, Büyük Çakıl, Patara, Akçagerme, Seyrekçakıl gibi birçok plajında kendinizi mutlu ederek tatilinizi unutulmaz kılın.

kaputaş plajı ile ilgili görsel sonucu

Antik Kentleri

Tarihi hissetmek ve gezmek istiyorsanız Antalya’nın her karesinde bunu bulabilirsiniz. Kaş; Antiphellos, Patara, Xanthos, Pinara, Tlos gibi tarihi kentleri yıllar boyunca koruyup bugüne getirmiş ve şimdilerde uygun koruma şartları altında ziyaret etmemizi sağlamıştır.

Tlos antik kenti ile ilgili görsel sonucu

Aktivite Zenginliği

Kaş, her türlü spor dalı ve aktivite seçeneğiyle sizleri kendine bağlayacak ve tatilinizin bitmemesi için dua ettirecek. Kano, yamaç paraşütü, trekking, tekne gezisi, tüplü dalış, safari gibi spor seçenekleri dışında düzenlenen festivallerle de ilgiyi üzerinde tutuyor.

kano kaş ile ilgili görsel sonucu

Canlılığı

Gecenin gündüzden zor ayırt edildiği Kaş, canlı yapısını sizlere de yansıtarak bütün yorgunluğunuzu alacak. Festival, etkinlik, gece hayatı, doğa, deniz, spor ve daha fazlası için tatil rotanızı Kaş’a çevirebilirsiniz.

İlgili resim

Vip Vito Transfer markasının gelişen ve büyüyen ağının içerisinde, turizmin başkenti Antalya’da bulunuyor. Markamızın bütün hizmetlerini Antalya sokaklarında deneyimleyebilir, tatilinizi ulaşım derdine düşmeden geçirebileceksiniz. İletişim için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

BİRAZ ANTALYA

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir