İçeriğe geç

VİP VİTO TRANSFERDE ARAÇ TAHSİS

Günümüz dünyasında seyahat etmek artık birazda zorunlu bir hal alıyor. Gelişmek, büyümek isteyen çoğu insan, kişisel olarak yada firma referansında seyahatlere çıkıyor.  Gittikçe yaygınlaşmasının sonucunda da seyahat alanında gelişimler ve değişimlerde yaşanıyor. Araç kiralama hizmeti de bunlardan biridir. Farklı bir şehre gittiğinizde, özel günlerinizde veya herhangi bir zamanda araca ihtiyaç duyabilirsiniz. Şehrin ulaşımını çözmeye ayıracak zamanınız yoksa bu hizmet sizin için kurtarıcı nitelikte olabiliyor.

Filosunda lüks ve bakımlı araçlar bulunduran Vip Vito Transfer sizlere konforu da sunuyor. Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes Vito, Renault Fluence gibi bakımlı ve konforlu araçlarla seyahat ederek kendinizi şımartabilirsiniz.

Bu hizmetlerde farklı olarak araç tahsis konusuna değinmek istiyoruz. Bilindiği üzere tahsis, ayırmak, özgülemek anlamına gelir. Evet araç tahsis edildiğinde sizlere o aracı ayırmış oluyoruz fakat Vip Vito Transferde kullanılan bu terim bir tık farklıdır gerçek anlamından. Saatlik araç kiralayabildiğiniz işleme Araç Tahsis denmektedir. 4-8-12 saatlik seçeneklerden size uygun olanı seçerek araç kiralayabilirsiniz. Bu hizmetle sizleri fazladan ücret ödemekten kurtarıyoruz. Örneğin araç size 4 saatliğine lazım ama firmada standart sürede bir kiralama işlemi uygulanıyor. Bu da 4 saatin dışındaki sürelere gereksiz yere para vereceğiniz anlamına geliyor. Sizleri bu durumdan kurtarmak için sunduğumuz bu hizmette linkten ulaşabilirsiniz.

Zeytinburnu satış ofisimizden veya 0212 498 00 50 numaralı çağrı merkezimizden güvenli ve konforlu seyahat fırsatlarına ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Bakınız:

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir