İçeriğe geç

BURSA HAVALİMANI TRANSFER

Marmara’nın güneyinde bulunan Bursa, Türkiye’nin 4. Marmara’nın ise 2. büyük şehridir. Tabiatının güzelliğinden şehir hayatına, yaz kış fark etmeksizin tatil yapabileceğiniz bir şehirdir. Tarihi bakımdan ise, bir dönem Osmanlı Devletine başkentlik yaptığından dolayı önemlidir. Günümüzde de önemli bir yer kaplayan Bursa, sanayi ve ticaret alanlarında da başarılı bir statüdedir.

Batı Anadolu’nun en yüksek dağı olan Uludağ’a ev sahipliği yapması kış mevsimini canlı geçirmesini sağlamaktadır. Kayak turizmi açısından ülkede önemli bir yer tutan Uludağ, her sene binlerce kayakseveri ağırlıyor. Ortalama 2 ile 3 metre arasında kar kalınlığı olan Uludağ’da dilediğinizce kayabileceğiniz birçok kaliteli pist bulunmaktadır. Her seviyede kayakçıya hitap eden güvenli ve eğlenceli olan bu pistlerde zaman geçirmek istiyorsanız acele edin. Kayak dışında snowboard, teleferik, kar motoru, kızak, trekking, spa gibi daha birçok aktiviteyi yapabilme olanağını Bursa’da bulabilirsiniz.

bursa ile ilgili görsel sonucu

Bursa, Yenişehir Havalimanına ev sahipliği yapmaktadır. İç, dış ve kargo terminalleri bulunduran havalimanı Yunuseli sınırları içerisindedir. Havalimanına ulaşmak için tercih edebileceğiniz yöntemlerden biride havalimanı transfer hizmetidir. Vip Vito Transfer, havalimanı transfer hizmetini kaliteli bir şekilde sunarak ciddi oranda bir müşteri memnuniyeti yakalayan ve bu hizmeti popülerleştiren bir firmadır. Dilediğiniz kapasitede araçla Bursa Yenişehir havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Doğruca Uludağ’a gitmek istiyorsanız uçuşla, havalimanıyla uğraşmak istemiyorsanız Vip Vito Transferin kış sezonunda sıkça tercih kayak transferi hizmetini de gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Türkiye’nin birçok kayak merkezine konforlu bir şekilde ulaşmanızı sağlayan bu hizmet ile özel bir seyahatin kapılarını açmış olacaksınız.

Uludağ Kayak Merkezi için transfer hizmetimiz hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Vip Vito Transferin profesyonel kadrosuyla tanışmak ve bu aileye katılmak için acele edin. Detaylı iletişim bilgilerimiz için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

TÜRKİYE’DEKİ KAYAK MERKEZLERİ

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir