İçeriğe geç

İZMİR HAVALİMANI TRANSFER

İzmir Türkiye’nin batısında bulunan canlı ve aktif bir şehirdir. Yaz kış demeden enerjisini koruyan bu eşsiz şehir, gelişim bakımından 3. büyük şehirdir. Yazı İzmir’de geçirmek isteyenlerdenseniz birçok plajıyla sizlere unutamayacağınız bir tatil geçirecektir. Yok, kışın gitmek istiyorum diyorsanız da Alaçatı’nın büyüleyici mimarisini yaşatan sokaklarından geceyi gündüz yapan cafelerine kadar birçok aktiviteyle mevsimi kapatabilirsiniz.

İlgili resim

İzmir ev sahipliği yaptığı fuar merkezleri sayesinde sadece tatil için değil kültürel ve ticari seyahatlerde de planlarınıza dahil olabilir. Türkiye’nin gelişmiş 3. şehri olmasında etki oynayan limanı ve fuar merkezleri dışında sanat eğitim ve daha birçok alandaki başarısı da onu bugünkü konumuna ulaştırmıştır.

Adnan Menderes Havalimanı sayesinde havayolu ulaşımıyla da şehre ulaşabilirsiniz. Havalimanı adını 1950-60 yılları arasında Türkiye’de cumhurbaşkanlığı yapan devlet adamı Adnan Menderes’ten almıştır. Gaziemir sınırları içerisindeki havalimanı şehir merkezinin 14 kilometre güneyinde bulunmaktadır. Yoğun trafiği ile başarıyla baş eden havalimanına ulaşım özel araçlar, transferler, taksiler veya farklı yollarla yapılmaktadır.

Havalimanı transfer hizmetini başarıyla sunan Vip Vito Transfer sizlere Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes vito, mercedes otobüs, Sultan Otokar midibüs, Mercedes minibüs gibi araçları bulunduran zengin bir araç filosuyla hizmet vermektedir. Vip Vito Transfer, İzmir Adnan Menderes Havalimanı dışında Türkiye’nin birçok şehrinde havalimanı transfer hizmeti vererek yoğun ve karmaşık havalimanlarında ki ulaşım sıkıntısını gidermeyi ve konforlu bir seyahati herkese sunmayı amaçlamıştır.

Vip Vito Transferin kaliteli hizmetleriyle tanışmak için acele edin. İletişim adreslerimiz için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

HAVALİMANI TRANSFER

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir