İçeriğe geç

TÜRKİYE’DEKİ KAYAK MERKEZLERİ

İster yeni başlayın ister profesyonel bir kayakçı olun, hiç fark etmez Türkiye’nin birbirinden güzel kayak merkezlerinde her seviyeye hitap edecek birçok kayak merkezi bulunmaktadır. Kış tatilinizi değerlendirmenin en güzel ve eğlenceli yollarından biri olan kayak sporu öğrenmesi kolay bir spor olmakla beraber sizlere heyecan ve özgürlük duygularını doruklarda yaşatıyor. Sizde bu kış tatilinizi Türkiye’nin güzellikte birbirleriyle yarışan dağlarından birinde geçirmek istiyorsanız hadi kayak takımlarınızı hazırlayın.

Kayseri-Erciyes Kayak Merkezi

3916 metrelik yüksekliğiyle Türkiye’nin 5. büyük dağı olan Erciyes’teki kayak merkezi şehirden 25 kilometre uzaklıkta güneyde kuruludur. Kar kalınlığı 2 ile 3 metre arasında değişen bu merkezde istediğiniz gibi kayabilir kışın tadını çıkarabilirsiniz.

erciyes kayak merkezi ile ilgili görsel sonucu

Bolu-Kartalkaya Kayak Merkezi

İstanbul ve Ankara’nın ortasında bulunan Bolu ilindeki Kartalkaya kayak merkezi, metropolden sıkılıp hemen yakınlarda bir yerlere kaçmak isteyenlerin sıkça tercih ettiği bir noktadır. 2000 metre civarındaki yüksekliğinde kar 3 metreyi bulabiliyor. Şehrin gürültüsünden hemen kurtulmak istiyorsanız başucunuzdaki bu cennete gitmek en doğru tercihiniz olacaktır.

Kartalkaya Kayak Merkezi ile ilgili görsel sonucu

Bursa-Uludağ Kayak Merkezi

Kayak denince Türkiye’de akla gelen başlıca yerlerden biridir Uludağ. 543 metre yüksekliğindeki kayak merkezine ortalama 3 metre karla karşılaşabilirsiniz. Kayak dışında festivallerden, partilere kadar birçok farklı aktiviteyi yapabilme olanağınız sayesinde tatiliniz dolu dolu geçecektir.

uludağ kayak merkezi ile ilgili görsel sonucu

Kars-Sarıkamış Kayak Merkezi

2634 metrelik yüksekliğiyle Kars’tan 55 kilometre uzaklıkta sizleri bekleyen Sarıkamış kayak merkezi kış tatilinizi geçirebileceğiniz bir başka güzellik. 5 pistten oluşan kayak merkezi kristal karıyla meşhur.

sarıkamış kayak merkezi ile ilgili görsel sonucu

Erzurum-Palandöken Kayak Merkezi

Türkiye’nin en yüksek zirvesine sahip Palandöken uluslararası olimpiyatlara da ev sahipliği yapmaktadır. 30 pisti bulunan kayak merkezinin 27 numaralı pisti ülkenin en uzun pisti olma özelliğine sahiptir. Ortalama 2-3 metre kar kalınlığı bulunan Palandöken Erzurum Havalimanından 45 dakika uzaklıkta bulunmaktadır.

palandöken kayak merkezi ile ilgili görsel sonucu

Kastamonu-Ilgaz Kayak Merkezi

2850 metrelik zirvesiyle Kastamonu’nun Ilgaz milli parkı içerisinde bulunan kayak merkezi 2 piste sahip olmasına rağmen gece saatlerinde de kayak yapma imkanı sunuyor.

ılgaz kayak merkezi ile ilgili görsel sonucu

Kocaeli-Kartepe Kayak Merkezi

Yine İstanbul ve Ankara’ya yakın olan kayak merkezlerinden birindeyiz. Kartepe, haftasonu kaçamaklarından uzun uzadıya tatillere kadar dilediğiniz gibi vakit geçirebileceğiniz bir kayak merkezidir. 12 tane piste sahip olan Kartepe’de  birçok aktiviteyi bir arada bulabilirsiniz.

kartepe kayak ile ilgili görsel sonucu

Vip Vito Transferin sıkça tercih edilen bir hizmeti olarak bahsedebileceğimiz kayak transferi, Türkiye’nin bütün kayak merkezlerinde sunulmaktadır. Dilediğiniz kayak merkezine dilediğiniz zaman konforlu bir ortamda gidebilmek için, tercihiniz Vip Vito Transferin kalitesinden yana olmalı.

Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes vito, Mercedes otobüs, Sultan Otokar midibüs, Mercedes minibüs ve daha birçok farklı model ve farklı kapasite sahibi araçlardan dilediğinizi seçebilirsiniz.

Detaylı iletişim bilgilerimiz için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

VİP VİTO TRANSFER İLE KAYAK TRANSFERİ

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir