İçeriğe geç

YENİ YILDA GİDİLEBİLECEK YERLER

Yeni yıl, herkes için yeni bir sayfa, yeni umutlar ve yeni hayaller demektir. Kalabalık ve eğlenceli partilerden, sakin yemeklere, sadece sevgiliyle geçirilen bir yılbaşında aile ile tombalaya kadar her insanın farklı karşıladığı yeni yıl yaklaştıkça planlar ve programlarda ona göre ayarlanmaya başlanmıştır. Bu yılbaşında bir farklılık yapmak ve yeni bir yer yeni bir şehir keşfetmek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin. Sizler için Türkiye’nin dört bir yanındaki büyüleyici güzelliklerden birkaçını derledik.

İstanbul

İstisnasız her adımınızda farklı bir aktiviteyle ve eğlenceyle karşılaşacağınız şehrin, birçok meydanında yeni yıl eğlenceleri düzenlenmektedir.

istanbulda yılbaşı ile ilgili görsel sonucu

İzmir

Yeni yıla İzmir’in, coşkulu kalabalığında girmek ve doyasıya eğlenmek istiyorsanız acele edin. Sokak partilerinden temalı partilere kadar birçok farklı seçenek sunan İzmir yeni yılda sizlere iyi gelecek.

izmirde yılbaşı ile ilgili görsel sonucu

Eskişehir

Çoğunluğu gençlerden oluşan bu üniversite şehri yeni yıla en eğlenceli partilerle giren birkaç yerden biridir. Sokaklarından parklarına kadar her yerinde yeni yılın izlerini görebilir eşlik edebilirsiniz.

yılbaşı havai fişek gösterisi ile ilgili görsel sonucu

Ankara

Meydanlarındaki eğlenceleri kadar yemekli organizasyonlarıyla da sizlere eğlenceli vakit geçireme imkanı sunan Ankara’da yeni yılı karşılayabilirsiniz.

ankarada havai fişek ile ilgili görsel sonucu

Bursa

Gerek şehir merkezindeki eğlencelerde doyasıya dans edebilir, gerekse Uludağ’da ateş başında düzenlenen partilerde vakit geçirebilirsiniz.

bursa havai fişek ile ilgili görsel sonucu

Antalya

Yazın olduğu kadar kışında büyüsünden bir şey kaybetmeyen nadide yerlerden biridir Antalya. Otellerinden sokaklarına kadar binlerce şov ve organizasyona ev sahipliği yapan bu turizm başkentinde yeni yılı karşılayabilirsiniz.

antalya yılbaşı ile ilgili görsel sonucu

Vip Vito Transfer firması olarak yeni yılda da kalitemizle sizlerin yanındayız. Gerek şoförlü araç kiralama gerekse havalimanı transfer hizmeti alarak yeni yıla ulaşım konusunda sıkıntı çekmeden, güvenilir bir transfer firmasıyla girin. Bineklerden geniş kapasiteli otobüslere(Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes vito, otobüs, minibüs ve midibüs) kadar bünyesinde birçok araç bulunan filomuzdan dilediğinizi seçerek uygun fiyata seyahat edebilirsiniz. Klima, buzdolabı, wifi, otomatik tavan, ısıtmalı koltuklarla beraber konforlu ve bakımlı bir seyahat geçirin.

Detaylı iletişim bilgilerimiz için buraya tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

ÖZEL GÜNLERDE ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir