İçeriğe geç

HAVALİMANI TRANSFER

Havalimanı transfer hizmeti havalimanından gideceğiniz yere veya bulunduğunuz noktadan havalimanına şeklinde gidiş gelişli bir hizmettir. Artan havayolu kullanımı nedeniyle, bu hizmeti kolaylaştıracak ekstra yan hizmetler üretilir. Havalimanı transfer hizmeti de bunlardan biridir. Havayolu ulaşımı daha detaylı bir iş olduğu için uçuştan birkaç saat önce havalimanında bulunmanız gerekebilir. Otobüslerdeki gibi son dakika gidip valizi verip koltuğumuza kurulamayız. Bu nedenle erkenden yola çıkmak gerekebilir. Havalimanı transfer hizmeti de bu durumlardan doğan geç kalma riskini sıfıra indirmek için kullanabileceğiniz bir yöntemdir. Son zamanların popüler bir ulaşım hizmeti olan transfer hizmetlerinin havalimanı için uyarlanmış türüdür diyebiliriz. Birçok farklı transfer seçeneğini sunan firmalardan biride tecrübeli kadrosuyla Vip Vito Transferdir.

Bavullarınızı sizin için taşıyan çalışanlardan, sınırsız wifiye, otomatik klimadan ısıtmalı koltuklara kadar kaliteli bir seyahat sunan Vip Vito Transfer, 1997’den beri ulaşım sektöründe bulunan Şahinoğlu Group bünyesindeki bir transfer firmasıdır. Kaliteli filosunda bulunan araçlar lüks, konforlu ve oldukça bakımlıdır. Mercedes E Class Mercedes S Class, Mercedes vito, Sultan Otokar otobüs, Mercedes minibüs, Renault Fluence gibi birçok araç bulunan filodan dilediğiniz aracı uygun fiyata seçebilirsiniz. Vip Vito Transferin ayrıcalıklarından yararlanmak için acele edin.

  • Tecrübeli çalışan kadrosu
  • Konfor ve bakım konusundan doyurucu araçları
  • Her kapasitede yolcu grubuna rahat bir seyahat imkanı sunması
  • Kolay haberleşmenizi sağlayan iletişim hattı
  • Dinamik bir hizmet alma şansı
  • Esnek hizmet anlayışı sayesinde hizmeti kişiselleştirebilme imkanı

Gelişen dünyaya ayak uyduran ve birçok iletişim kanalına sahip bir firmadır Vip Vito Transfer. Sosyal medya hesaplarından 7/24 ulaşabileceğiniz çağrı merkezlerine kadar dilediğiniz yoldan ulaşabilirsiniz. Sizlerde isterseniz numaralı çağrı merkezini arayarak isterseniz de buradaki diğer iletişim hatlarını kullanarak merak ettiğiniz hizmet hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ayrıca Bakınız:

3. HAVALİMANI TRANSFER HİZMETİ

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir