İçeriğe geç

YENİ YILA BANSKO’DA MERHABA DİYİN

Yılbaşına az bir süre kala çoğu kişinin aklında yeni yılı nerede karşılayacağı düşüncesi var. Kimisi sessiz sakin bir ortamda kimisi eğlenceli bir ortamda kimiside karı fırsat bilerek çıktığı kış tatilinde…

Yeni yıla kış tatiliniz için tercih ettiğiniz bir mekanda girmek istiyorsanız bu konuda kaliteli ve güzel bir yer seçmeniz gerekir. Bansko’da uygun fiyata lüks bir tatil sunan nadir kayak merkezlerinden biridir. Bulgaristan’ın göz bebeği olan bu kayak cennetine Avrupa’dan da gösterilen ilgi oranı yüksektir. Hem yakın hemde uygun fiyatlı olan bu kayak merkezinde, kış tatilinizi geçirmekten memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz.

Bansko’nun İstanbul’a uzaklığı 610 kilometre olmakla beraber havayolunu kullanarakta ulaşım sağlayabileceğiniz bir destinasyondur. Her seviyede kayak severe hitap eden pistlerinin uzunluğu 70 kilometredir. Tüm gün geçerli ski passlerinizi aldıktan sonra kayak ekipmanı kiralayarak dilediğinizce kayabilirsiniz. Kayarak tükettiğiniz enerjinizi Bansko’nun keyifli gece hayatında toplayabilirsiniz. Pistin çevresinde bulunan birçok cafe, restoran ve bar seçeneğiyle gecenizi değerlendirebilirsiniz.

bansko ile ilgili görsel sonucu

Vip Vito Transferin Bansko’ya ulaşım konusunda sizleri rahatlatacak olan, Bansko Kayak Transferi hizmetinden yararlanarak, ulaşımdan vizeye kadar bütün işlemlerinizi tek hizmet içerisinde halletmiş olun. Türkiye’nin dilediğiniz herhangi bir yerinden Bansko’ya kaliteli bir transfer hizmeti alabilirsiniz. Yüksek kapasitedeki yolcu gruplarında da rahatlıkla seyahat etmek için 15-48 kişi kapasiteleri arasında değişen minibüs, midibüs ve otobüslerimizi tercih edebilirsiniz.

Bansko’ya ulaşım konusunda havayolunu seçecek olursanız da, Türkiye’nin birçok ilinde(İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Trabzon, Adana) sunduğumuz havalimanı transfer hizmetimizden yararlanarak, alınmak istediğiniz noktadan havalimanına kadar olan seyahatinizi konforlu bir şekilde geçirebilirsiniz.

Vize işlemleriniz ve Bansko transfer hizmeti için detaylı bilgiyi 0212 498 00 50 numaralı çağrı merkezinden öğrenebilir veya buradaki linke tıklayarak iletişim adreslerimizi öğrenebilirsiniz.

Ayrıca Bakınız:

KIŞ AKTİVİTELERİ

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir