İçeriğe geç

3. HAVALİMANI TRANSFER HİZMETİ

Uluslararası havayolu ulaşımını ciddi anlamda etkileyeceği düşünülen 3. havalimanı inşaatının, %73’lük büyük bir kısmının bittiği, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanı Ahmet Arslan’ın incelemelerinden sonra duyuruldu. 3. havalimanı, dünya çapında büyük bir proje olarak nitelendirilmektedir. Transit yolcu taşıma konusunda merkezi bir nokta olması planlanan 3. havalimanı 29 Ekim 2018’de hizmete açılacak. Yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine ulaşacak olan 3. havalimanı, 100’ün üzerinde hava yolu şirketine ev sahipliği yapacak. İstanbul’un havacılık konusunda hub haline gelmesiyle, 3. havalimanının ulaşımı rahatlatacağı ve yüksek kapasitesiyle Avrupa’nın merkezi aktarma ve birleşim noktası olması planlanıyor. 3. havalimanından 350 noktaya ulaşım sağlanması da planlar arasında. 6.200 odalı havalimanında 9.000 adet kamera bulunacak.

Vip Vito Transfer firması olarak ulaşım konusundaki yenilik ve gelişmeleri yıllardır yakından takip ederek büyümemizi sürdürüyoruz. %95’in üzerindeki müşteri memnuniyetinin arkasındaki gücümüzü de dinamik çalışan kadromuza borçluyuz. Bu kaliteli kadroyla beraber geliştirilen ve sunulan hizmetler arasındaki havalimanı transfer hizmetini, 3. havalimanı içinde uygulamayı amaçlayarak çalışmalara başlamış bulunmaktayız. 3. havalimanının hizmete açılacağı günden itibaren havalimanı transfer hizmetini Vip Vito Transfer kalitesiyle alabilirsiniz.

Araç filomuzda bulunan lüks, konforlu ve bakımlı araçlar arasındaki seçeneklerden dilediğinizi seçerek uygun fiyata seyahat edebilirsiniz. Aşağıda kısaca sıralanan araçlar hakkında buraya tıklayarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • Mercedes E Class
  • Mercedes S Class
  • Mercedes Vito
  • Renault Fluence
  • Sultan Otokar
  • Otobüs
  • Minibüs
  • Midibüs

Detaylı iletişim bilgileri için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI TRANSFERİ

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir