İçeriğe geç

KARTALKAYA TRANSFER

Kış yaklaşıyor…

Beyaz bir tatil hayal edenler veya kışın çalışmak zorunda kalsa da aklında kısa bir kaçamak olanlar… Ülkemizde Winterfell olarak nitelendirebileceğimiz ütopik güzellikte birçok mekan bulunmaktadır. Bunlardan sadece biri olan Kartalkaya ise Bolu’nun doğusunda bulunan Köroğlu Dağlarının görkemli havasını doyasıya yaşamanızı sağlayacak bir kayak merkezidir. Oradaki büyüleyici güzelliğe ulaşmak ayrı bir mutluluk, ulaşmak için kat edeceğiniz yol boyunca size eşlik edecek olan doğal güzellikler ise ayrı bir mutluluk yaşamanızı sağlayacaktır. Kimi zaman karlarla bezenmiş uzun ağaçların arasından kimi zamansa karşınıza dağları sıralayacak düz ovalardan geçeceksiniz. Kıvrımlı yollarının yeşil halini de görmek isteyeceğinizden eminiz. Bu nedenle kış için olduğu kadar yaz içinde uygun bir tatil kaçamağı olacaktır.

Bolu ili İstanbul ve Ankara arasında bir bağlantı görevi gördüğünden, büyük şehirlerin gürültüsünden, karmaşasından kaçmak isteyen metropol insanı kendine çeken belli başlı iller arasındadır. Ülkenin en büyük iki gelişmiş şehrinin arasında doğal yapısını bozmadan varlığını sürdüren, tabiatın kalbi olarak nitelendirilen bu şehirde her mevsim ayrı bir güzellikle karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz.

İlkbaharın cemrelerinin yeşille buluşmasına şahitlik edebilir, yazın sıcağını göl kenarındaki bir ağacın gölgesinde geçirebilir, sonbaharın büyüleyici renklerini kamp yaparken seyredebilir ve kışın beyazını eksik etmediği dağlarında kayak keyfi sürebilirsiniz.

KARTALKAYA ile ilgili görsel sonucu

Kartalkayada dağ manzarasına nazır edeceğiniz kahvaltılar, kışın vazgeçilmez sucuk ekmeği, sıcak kahveleriniz eşliğinde dostlarınızla edeceğiniz sohbetlerin güzelliği hiçte uzak değil. İstanbul’dan dört, Ankara’dan üç saatlik bir yolculukla bütün bu güzelliklerin merkezi olan Bolu’ya ulaşabilirsiniz. Şehirde havalimanının bulunmaması nedeniyle şehirler arası otobüs veya özel araçlarınızla seyahat edebilirsiniz.

Son zamanların sıkça tercih edilen bir başka ulaşım hizmeti de araç kiralamaktır. Araç sahibi değilsiniz ama bu seyahatinizi özel geçirmek istiyorsunuz veya araç sahibisiniz ama aracınızı bu işe karıştırmak, yakıt ve sürüş gibi ekstralarla uğraşmak istemiyorsanız o zaman ulaşım sektörünün gelişen ve popülerleşen bu hizmetinden yararlanmak tamda sizin ihtiyacınız olan şey.

1997’den beri ulaşım sektöründe faaliyet gösteren Şahinoğlu Group’un araç kiralamak üzerine çalışan Vip Vito Transfer markasını tercih ederek konfor, bakım ve güvenlik açısından tam puan verebileceğiniz bir seyahat geçirebilirsiniz. Mercedes E Class, Mercedes S Class gibi binek araçlarla küçük grubunuz veya kişisel olarak edebileceğiniz seyahatlerin yanı sıra Mercedes Vito, Mercedes otobüs, minibüs ve midibüsler sayesinde daha kalabalık gruplarla(17-33-48) kışın tadını çıkarabilirsiniz. Daha detaylı araç bilgilerimiz için linke tıklayabilirsiniz.

Siz tatilinizi düşünün biz ulaşımınızı. Tecrübeli kadromuz ile profesyonel ve güvenilir biz yolculuk geçirmek istiyorsanız detaylı iletişim bilgilerimiz bu linkte.

Keyifli yolculuklar…

Ayrıca Bakınız:

ARAÇ KİRALAMANIZ İÇİN 5 NEDEN

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir