İçeriğe geç

UÇAK YOLCULUĞU YAPACAKLAR İÇİN ÖNERİLER

Gelişen dünya ile beraber farklı ulaşım yolları aranmaya başlanmıştır. Havayolu ulaşımı da bu süreç içerisinde gelişip büyüme kaydetmiştir. Dünyayı küçülttükçe küçülten insanoğlu uluslararası ulaşımı da genellikle bu yolla sağlamaktadır. Güvenlik açısından birçok kişinin korkmasına sebep olsa da, en az kaza oranının yine hava ulaşımında olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Kişinin zamandan tasarruf etmesini sağlayan bu ulaşım türünün de ülkemizin geldiği nokta ciddi düzeydedir.

Uçak yolculuğu yaparken sizlere daha rahat bir yolculuk imkanı sunması açısından hatırlatacağımız birkaç küçük detay ve önerilerimiz var.

Uçuştan önce…

Uçak kalkmadan önce son kontrollerinizi yapın. Kabin bagajınızı yerleştirdiğiniz yerin sağlamlığından emin olduktan sonra yerinize geçin. Emniyet kemeri en önemli detaylardan biridir. Sizi türbülansa girildiği takdirde yaşanacak sarsılmalardan korur. Uçuş öncesi ve sırasında da hostesler tarafından gerekli bilgilendirmeler aktarılacağından herhangi bir sorunuzda sizlere yardımcı olacaklardır.

Uçuşunuz uzunsa yanınıza atıştırmalık alanızda fayda var. Uçaklardaki yiyecekler sizleri doyuramayabilir veya tadını beğenmeyebilirsiniz.

Uçuş sırasında…

Bilgilendirmelerin ardından herkes kendi yolculuğuna yoğunlaşır. Canınızın sıkıntısını gidermek için kitap okuyabilir, müzik dinleyebilir, uyuyabilirsiniz.  Basınç yüzünden kulaklarınızda veya boğazınızda tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Bunun için sakız çiğneyebilir, yutkunma hareketi yapabilir ve su içebilirsiniz.

uçak seyahati ile ilgili görsel sonucu

İnişten önce…

Uçak iniş için harekete geçtiğinde emniyet kemerinizin takılı olduğundan emin olun. Pencere tarafındaysanız ve perdeniz örtülüyse açın, önünüzdeki küçük masanız açıksa kapatın ve koltuğunuzu dik konuma getirin. Bu sayede olası bir kaza sırasında pencere tarafından dışarıyı görerek ne olduğunu anlayabilirsiniz, masanızı kapatarak kendinize, koltuğunuzu dikleştirerek de arka koltuktaki yolcuya yer açmış olursunuz.

İniş sonrasında…

İnişlerin yapıldığından emin olmadan yerinizden kalkmayın. Hostesler sizleri bu konuda da bilgilendirecek ve yönlendireceklerdir. Aceleci davranıp etrafınızdaki yolcuları rahatsız etmeyin. Sıra varsa, inmek için sıranızı bekleyin.

Ülkenin birçok havalimanında bulunan dış hatlar terminalleri sayesinde uluslararası yolculukları arttırmıştır. Birbiriyle alakalı bu hizmet alanlarında gelişim devamlı ve sürekli olarak birbirini takip etmektedir. Hava yolları ulaşımının da gelişip tercih edilmesiyle beraber bu alandaki hizmetin rahatlatılıp kaliteli bir hal alması için belli girişimlerde bulunulmuştur. Havalimanı transfer veya şoförlü araç kiralama hizmeti de bunlardan biridir. Lüks araçlarda seyahat ederek uçuş öncesi veya sonrası konforunuzdan ödün vermeyin.

Bu hizmeti sunan Vip Vito Transfer markası da alanında dinamik bir yapıyla bulunmakta ve gelişmektedir.

  • Mercedes E Class
  • Mercedes S Class
  • Renault Fluence
  • Mercedes Vito
  • Mercedes Otobüs ve Minibüs

Yukarıda liste şeklinde sıraladığımız araçların detaylarına şuraya tıklayarak, kaliteli bir hizmetle tanışmak istiyorsanız detaylı iletişim bilgilerine de buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Bakınız:

SEYAHAT ÖNERİLERİ

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir