İçeriğe geç

TRABZON ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA ve HAVALİMANI TRANSFER

Zigana Dağlarının arasında yer edinmiş adı anılınca gözünüzde tekrar tekrar aşık olabileceğiniz bir yeşilin canlanmasına neden olan şehir… Karadeniz’in hırçın sularını bu hayat dolu yeşil ile buluşturmasını izlerken unutması zor bir manzaraya tanıklık edeceksiniz.  Kendinizi bu manzaradan kesinlikle mahrum bırakmamanız gerektiğinin altını çizmek istiyoruz.

Karadeniz’in doğusunda bulunan Trabzon, nüfus ve ekonomi açısından bölgenin merkezi şehirlerinden biridir. Sahil şeridinin ardında uzanan, yayla ve tepelerden oluşan şehrin iklimi Karadeniz’e özgü bir ılımanlığa sahiptir. Yazları serin kışları ılık geçen mevsimlerin hepsinde yağış görülür. Trabzon yolculuğunuzda yanınızda bulundurmanız gerekenlerden biri de yağmur ekipmanlarınız olsun diyelim.

Onlarca imparatorluğa kucak açması da onu tarih konusunda zengin kılıyor. Bu durum mimarisine de yansımış ve günümüzde de birçok tarihi yapıya ev sahipliği yapmasını sağlamıştır. Sümela Manastırı’nın görkemli yapısı, Uzungöl’ün yaz kış ayrı güzelliği, derelerinin asiliği, Ayasofya Müzesi’nin asaleti… Hepsini ve daha da fazlasını içerisinde barındıran Trabzon’u görmek her insanın tatması gereken bir lezzet ve bu lezzeti bir kere tadan bir daha isteyeceğinden emin olabilir.

Lezzet demişken Karadeniz yemeklerine değinmemek olmaz. Yemeklerin çoğunda hamsi kullanılması halkın balıkçılık ile ilgilendiğinin de bir göstergesi. Mısır unundan yapılan mıhlaması, haçapuru; karalahanadan çorbası, sarması; fasulyeden turşu kavurması ve tabi ki hamsiden buğulaması, hamsili ekmek ve pilavı… Tüm bu eşsiz lezzetleri anavatanında tatmak öncelikle midenize daha sonra kendinize yapacağınız en büyük jestlerden.

Şehirde o güzellikten bu güzelliğe koşarken kendinize bir kolaylık sağlayın ve şoförlü araç kiralama olanaklarımıza göz atın. İster gün boyu ister belli bir süre aralığında kiraladığınız araçlarımızla rahat bir yolculuğun keyfini çıkarın. Online işlemlerinizde araç kiralama panelinde aracınızı ne kadar süreliğine kiralamak istediğinizi de belirtebilirsiniz. Yaptığınız bu işleme tahsis işlemi denmektedir. Tahsis hizmeti ihtiyacınız olan süre kadarıyla ya da ne kadar bir süreye ihtiyacınız olduğunu kestiremediğiniz durumlarda araç kiralamanızı sağlayan bir sistemdir. “Şehirde değil ama havalimanı yolunda yardım alabilirim.” diyorsanız sunduğumuz transfer hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Merak ettiklerinizi öğrenmek için iletişim kısmına göz atabilirsiniz.

Konforlu bir yolculuk ile Trabzon’u keşfetmeye var mısınız? Şimdiden iyi yolculuklar.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir