İçeriğe geç

TAKSİM’DEN ATATÜRK HAVALİMANINA TRANSFER

İstanbul Beyoğlu’nda bulunan ve adını, Galata-Beyoğlu suyunun dağıtıldığı Taksim Maksenin’den alan İstanbul’un özgün semtlerinden biri; Taksim…

Gerek çehresi gerek birbirinden farklı insanları gerekse tarzıyla bu özgünlüğünü daha ilk adımınızda sizlere belli ediyor. Tabi bu durum da Taksim’i, İstanbul seyahatlerinin vazgeçilmez bir durağı yapıyor. Her kültürden insana kucak açan Taksimde kendinize elbet yer bulacak ve İstanbul’un tadını fazlasıyla çıkaracaksınız.

Cumhuriyet Döneminden kalan izlerin arasında yürümek, hala en kısa metro unvanına sahip olan Tünelde yolculuk yapmak, alışveriş için daha farklısını bulamayacağınız pasajlarını gezmek, cami ve kiliselerinde ibadetinizi yerine getirmek veya farklı dinlere ait bu yerleri görmek… İşte koca şehirde yapılabilecek şeylerin küçük bir semte doldurulmuş hali. Bunu görmek ve size her adımınızda farklı duygular yaşatacak canlı bir semtte gezmek tatilinizde kendinize yapacağınız en güzel jestlerden biri olacaktır.

Tüm sokakları, karış karış yürünmeyi hak eden İstanbul’un sizlere unutamayacağınız bir deneyim kazandıracağından eminiz. Tıpkı bizimle geçireceğiniz yolculuğun unutulmaz olacağı gibi. İstanbul’a Taksimdeyken “Elveda” demek istiyorsanız sizler için Taksim-Atatürk Havalimanı transfer fırsatını sunuyoruz. Taksimde istediğiniz bir noktadan yolculuğunuza başlayabilir, Atatürk Havalimanına bizimle daha hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk havalimanı ve havacılık konusunda ülkemizin attığı ilk adımlara şahit olan Atatürk Havalimanı eskiden kullanılan adıyla Yeşilköy Havalimanı, Avrupa kıtasında bulunmaktadır. İçerisinde alışveriş yapabileceğiniz mağazalar, eczane ve sağlık üniteleri, ibadethaneler ve dinlenme alanları bulunmakla beraber sayamadığımız diğer birçok ihtiyacınıza da karşılık verebilecek bir yapılanması vardır. Uluslararası bakımdan önemli bir transit yolcu havalimanı olmakla beraber Avrupa’nın en işlek havalimanlarından biridir.

Sizlere havalimanı yolculuğunuzda eşlik etmek ve yılların kazandırdığı deneyimimizle tanışmanızı sağlamak bizi mutlu edecektir. Bakım ve konfor açısından beklentilerinizi tümüyle karşılayacak ve sizlere kendi aracınız gibi hissettirecek araçlarımızı hizmetinize sunmaktan gurur duyuyoruz. Can güvenliğinizi sağlamak bizim öncelikli amacımızdır.

Sizde kendinizi özel hissetmek istiyorsanız özel bir transfer aracıyla yolculuğunuzu şımartın. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir