İçeriğe geç

BODRUM HAVALİMANI TRANSFER

Muğla’nın batısında, kendini tüm dünyaya duyurmuş bir ilçemizdir. Muğla merkezinden daha yoğun bir nüfusa sahip olması bir diğer dikkat çekici özelliğidir. Adı antik çağda Halikarnassos olarak geçer ve Türkçesi Halikarnas’tır. Denizle olan sıcak kucaklaşması yerli ve yabancı birçok turisti kendine çekmeyi başarmıştır. Antik kentleri ve kaleleri de oldukça zengin ve değerli bir tarihi olduğunun göstergesidir. Bu tarihi tatilinize eklemek, denizle kucaklaşırken Bodrum’a eşlik etmek istiyorsanız hemen harekete geçin.

Bodrum Kalesini görmeden, Zeki Müren Sanat Müzesini gezmeden, tekne turuna çıkmadan ve en önemlisi sevdiklerinize hediyelik eşya dükkanlarından aldığınız eşyaları vermeden geçirdiğiniz tatile tatil demeyin. Bodrumda karşılaşacağınız onca güzellik arasında sadece birkaçını sizlere saydık.  Dahasını Bodruma gidip kendi gözlerinizle görebilir, yaşayabilir ve geri dönmek için kendinize sebep yaratabilirsiniz. Biz her zaman burada sizleri bekliyor olacağız.

Gelelim ulaşıma… Muğla’ya hava yollarıyla ulaşabilmeniz için şehirdeki üç havalimanından birini seçebilirsiniz. Sizlere kolaylık sağlamak amaçlı Bodrum Havalimanı Transfer seçeneğimiz ile karşınızdayız.

Havalimanı; 1997 yılında kurulmuş ve iç-dış hatlar olarak hizmet vermeye başlamıştır. Milas ve Bodrum arasında yer almaktadır. Her havalimanında olduğu gibi burada da transfer seçenekleriyle ulaşımınızı daha rahat sağlayabilirsiniz. Havalimanına veya şehirdeki varış noktanıza ulaşmada sıkıntı çekmemeniz için siz ve sevdiklerinize özel transfer araçlarımızı kullanabilirsiniz.

Gerekli referans ve deneyime sahip firmamız uzun süredir bu alanda hizmet vermesi ile sizlerin ihtiyaç ve isteklerine cevap verebilecek düzeyde bir çalışma düzeni içerisindedir. Detaylı bilgiyi buradan bulabilir ve fiyatlar hakkında merak ettikleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir