İçeriğe geç

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI TRANSFER

Yazımıza İstanbul’la başlayalım önce… Söz konusu gezmek, iş yapmak veya yaşamak olsun her konuda insana yardımcı olan, ihtiyaçlarına büyüklüğü, gelişmişliği ve sunduğu birbirinden farklı seçeneklerle karşılık veren koca bir metropol… Tarihi ve modern yaşamı içinde barındırması da şehri özel kılan bir diğer unsur, tıpkı Asya ve Avrupa’yı bir araya getiren boğazındaki köprüler gibi… Özel birçok yanı olan bu şehir uğrayan herkeste kendinden bir parça bırakmayı ustalıkla başarıyor.

Büyük ve kalabalık bir şehir olmanın getirdikleri kadar götürdükleri de var. Örneğin rahat bir yolculuk yapma imkanı artık oldukça düşük. Karmaşık toplu ulaşım ağı, yoğun trafiği, kalabalık cadde ve sokakları… Tüm bunlar İstanbul’a geldiğinizde karşınıza yüzde yüz çıkacak olan sıkıntılar.

Buna çözüm olarak geliştirilmiş olan transfer hizmeti hem bütçe dostu hem de konforlu bir yolculuk yaşamanızı sağlayacak. Anlaştığınız transfer firması ihtiyaçlarınıza karşılık vermek ve yolculuk sırasında güvenliğinizi sağlamak için uygun donanımlara sahip olmalıdır. Bu donanımlara sahip personeller ve işimize gösterdiğimiz özene dayanarak sizleri Vip Vito Transferle tanışmaya davet ediyoruz.

Türkiye’nin birçok şehrinde faaliyet göstermemizin yanı sıra Sabiha Gökçen Transfer hizmetimizle de yanınızdayız. Diğer transfer hizmetlerimize ulaşmak için blog sayfamıza göz atabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı hakkında bilgi vermek gerekirse; 2001 yılında açılan ve sivil hizmet veren Sabiha Gökçen Havalimanı Türkiye’nin ikinci havalimanıdır. İç ve dış hatlar bölümü de mevcut olan havalimanı ismini, dünyanın ilk kadın savaş pilotu, Türkiye’nin ise ilk kadın pilotu Sabiha Gökçenden almıştır. 655 hektarlık büyük bir açık alan üzerine inşa edilen havalimanından istediğiniz her noktaya transfer olanağıyla karşılaşabilirsiniz.

Havalimanından istediğiniz herhangi bir noktaya ya da tam tersi istediğiniz bir noktadan havalimanına size özel lüks araçlarımızla İstanbul’un kalabalık ve sıkışık trafiğinde zaman harcamadan veya uçak kaçırma korkusu yaşamadan yolculuk yapabilirsiniz. Yolculuk sırasında sizlere eşlik edecek olan çalışma arkadaşımızın her türlü şikayet veya isteğinize en verimli şekilde cevap vereceğinden emin olabilirsiniz. Zaten transfer hizmetlerinin daha çok tercih edilmesini sağlayan özelliklerinden biride bu özel ilgi ve alakadır. Bu ilgiyi bizde bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken aracınızı seçmek ve kendinizi akıp giden yola bırakmak. İletişim için tıklayınız.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir