İçeriğe geç

TAKSİ YERİNE ARAÇ KİRALA

Büyük şehirlerde ulaşım toplu taşımayla yapıldığı kadar taksilerle de yapılmaktadır. Önemli veya acelemiz olan işlerde tercihimiz taksilerden yana olur. Fakat taksilerin tercihi bizden yana olmaz bazen.

Neden mi?

Kısa mesafe gidiyorsak ayrı dert oluruz, uzun mesafe gidiyorsak ayrı dert. Taksicilerin kısa mesafe yolcuları kabul etmemeleri bir yana kabul etseler de yollarının üzerindeyse kabul etmeleri başka bir yana. Sıkışık trafikte veya kötü hava koşullarında taksi bulmakta çekilen dertse bambaşka bir yana.

taksi derdi ile ilgili görsel sonucu

Hizmet anlayışının kalitesinde yaşanan düşüşler doğrudan müşteriyi etkiler. Bu durumdan olumsuz etkilenen müşteri başka arayışlara girer. Uzun ömürlü olmak ve ömrü süresince dinamik, esnek ve kazançlı olmak her hizmetin temel amaçları arasında bulunmaktadır. Yenilik, kolaylık, bakım ve en önemlisi ihtiyacı giderebilme olanağı hizmetin kalitesini arttıran ve tercih edilmesinde rol oynayan önemli etkenlerdir. Bu yönlerden yoksun bir hizmet sürekliliğini koruyamaz ve bitmek üzere olan bir ömürle karşı karşıya kalır.

Taksicilerin bu tavrından sıkılan yolcunun arayış içerisine girmesi ve ulaşım sektöründeki farklı olanaklardan yararlanmak istemesi de bunun bir sonucudur. Bu doğrultuda tercih edilen özel transfer veya araç kiralama hizmetleri de ulaşım üzerine çalışan başarılı birçok firma tarafından verilmektedir.

İlgili resim

Vip Vito Transferde bu firmalar arasında bulunarak, uzun ömürlü ve kaliteli hizmetler sunmaktadır. Konfor ve çeşitlilik sunan araç filosundan size uygun olan aracı seçerek seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz. Mercedes E Class(3+1), Mercedes S Class(3+1), Mercedes vito(9+1) veya daha geniş kapasiteli araçlarla(15/17/27/48) kişiye ve her sayıda yolcu grubuna rahatlıkla seyahat etme imkanı sunabilirsiniz.

Özel transfer, havalimanı transfer, şoförlü veya şoförsüz araç kiralama hizmetlerinin yanında daha birçok hizmet sunan Vip Vito Transfer’in farkıyla tanışmak için acele edin.

Vip Vito Transferin diğer hizmetlerine buradan göz atabilirsiniz.

Detaylı iletişim bilgileri için buraya tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

HAVALİMANI TRANSFER

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir