İçeriğe geç

SÖMESTR TATİLİ İÇİN MEKAN ÖNERİLERİ

Bu seneki eğitim öğretim süresinin ara tatili yaklaşmakta. Tabi, gerek çocuklar gerek ebeveynler bu 15 günü dolu dolu geçirmek ve iyi değerlendirmek için kolları sıvamış durumda. Türkiye, dört bir yanı büyüleyici güzellikte birçok tatil mekanına ev sahipliği yapmaktadır. Bunun değerini bilen tatilci de bu ara tatili havada kapacaktır.

Çocuklarınıza, karne hediyesi adı altında illa somut veya pahalı bir şeyler almak zorunda değilsiniz. Ona bir tatil hediye ederek bir nevi tecrübe hediye etmiş olursunuz. Tatil için seçtiğiniz yerde yaşayacağı, göreceği, duyacağı şeyler sayesinde kafasını gerek bilgisayarından gerekse dönem boyunca gömdüğü defterlerinden biraz olsun kaldıracaktır. İnsanlarla iletişime geçmesi gelişimi ve öz güveni açısından önemli olduğu için çocukların bu gibi fırsatlarda kaliteli vakit geçirmesini sağlamakta her anne babanın önem verdiği detaylardan biridir.

Sizlere bu görevde yardımcı olmak adına birkaç öneride bulunarak aklınızdaki tatil listesini kısaltmak ve hemen karar vermenizi sağlamak isteriz.

Bursa- Uludağ Kayak Merkezi

Bursa’da, her sene onlarca kayak severi ağırlayan Uludağ, kaliteli ve eğlenceli zaman geçirmenizde sizlere yardımcı olarak kendine hayran bırakacaktır. 3 metreyi bulan kar yüksekliği ve her seviyede kayakçıya hitap eden pistleriyle tatilinizi doyasıya yaşayabilirsiniz.

uludağ ile ilgili görsel sonucu

Gürcistan-Batum

Gürcistan’ın başkentine sadece kimliğinizle gitme şansınız varken, neden bu tatili böyle değerlendirmeyesiniz? Mimarisi insanları ve havasıyla insana farklı bir hava veren Batum, kış mevsiminin getirdiği bir başka güzellikle, büyüleyici kareler yakalayacağınız nadide yerlerden biridir.

batum ile ilgili görsel sonucu

Erzurum-Palandöken Kayak Merkezi

Türkiye’nin en yüksek şehri olan Erzurum’da yılın yarısı kayak yapma imkanınız bulunmaktadır. Kışı, uluslar arası olimpiyatlara ev sahipliği yapan bu şehirde geçirmek kayağı en iyi olduğu yerde yapmak olacaktır.

palandöken ile ilgili görsel sonucu

Pamukkale-Termal Kaplıcalar

Kışın soğuğuna inat sıcak bir şeyler yapmak istiyorsanız doğanın bizlere sunduğu şifalı sularda vakit geçirebilirsiniz. Kaplıcalarında şifa bulup ardından, Güzel Atlar Şehrini keşfe çıkabilirsiniz.

pamukkale termal havuz ile ilgili görsel sonucu

İzmir-Alaçatı

Yaz mevsimini kalabalık ve enerjik bir kitleyle geçiren İzmir’in kışın sakinliğini koruyan Alaçatı gibi bir güzelliğini tatil listenize eklemeden olmaz. Sokaklarını gezerken içinizi açacak mimarileri deki evlerini görmek için acele edin.

alaçatı kış ile ilgili görsel sonucu

İstanbul-Yarımada

İstanbul’u kolay kolay boş bulamayız. Hatta boş dediğimiz hali bile çoğu şehre göre kalabalıktır. Yinede Yeditepeli bu şehirden vazgeçemeyenlerdenseniz veya İstanbul dışında yaşayan ve ara tatili burada geçirmek isteyenlerdenseniz önerimizin başında Yarımada bulunmaktadır. Sultan Ahmet’ten Taksim’e, Kapalı Çarşı’dan Dolmabahçe Sarayı’na kadar birçok tarihi mimariyi bu tarihi ada da ziyaret edebilirsiniz.

istanbul tarihi yarımada ile ilgili görsel sonucu

Vip Vito Transfer tüm bu bahsedilen şehirlerde ve başka birçok şehirde yolcularına konforlu bir ulaşım sunma amacıyla var gücüyle çalışmaktadır. Dilediğiniz aracı seçerek uygun fiyata özel yolculuklar yapabilirsiniz.

Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes Vito, Sultan Otokar, Renaault Fluence gibi birçok farklı model, kapasite ve konforda araç ile sizlere sunulan hizmetlerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek.

Hizmetler hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

Araçlara göz gezdirmek için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

VİP VİTO TRANSFER FARKI

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir