İçeriğe geç

ŞOFÖRLÜ KİRALANAN ARAÇLAR HAKKINDA

Şoförlü araç kiralama, zamanımızın en çok tercih edilen hizmet türlerinden biri olmaktadır. Farklı bir şehre gittiğinizde veya yaşadığınız şehirdeyken bile tercih edebilirsiniz. Bu hizmet sayesinde istediğiniz süreler içerisinde bir araca ve bir şoföre sahip oluyorsunuz. İsterseniz ulaşım güzergahınızı siz belirleyerek görmek istediğiniz yerlere veya gitmeniz gereken yerlere gidiyorsunuz, isterseniz de kendinizi şehrin akışına bırakarak yolun götürdüğü yere…

Konforlu ve güvenli bir yolculuk geçirmekte bu seyahat sırasında yegane şartınız oluyor. İstediğiniz konforu ve can güvenliğinizi en az sizin kadar düşündüğümüzden ve bu amaçla hizmetlerimizi geliştirdiğimizden emin olabilirsiniz. Esnek ve gelişen sektöre ayak uydurabilen hizmet anlayışımızla sizlere birbirinden bakımlı araçlar sunuyoruz. Araç filomuzu tanımak isterseniz linke tıklayarak liste şeklinde görebilirsiniz. Kısaca bahsetmemizi istersenizde şöyle anlatalım:

Mercedes E Class, Mercedes S Class, Renault Fluence gibi 4 kişi kapasiteli araçlarımızda ister kişisel isterseniz de çekirdek grubunuzla yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz. Mercedes Vito binek aracımızla 9 kişi kapasiteli bir araçla veya minibüs, otobüs gibi kalabalık grup(33-48 kişi) yolcuların kurtarıcısı olan araçlarımızla kiralama hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Tüm bunlarla beraber güvenliğinizden tamamen emin olmak istiyorsanız veya tehlikede olduğunuzu düşünüyorsanız sizlere sunduğumuz bir diğer hizmet olan Zırhlı Araç Kiralama işlemini de düşünebilir ve isteğinize bağlı olarak şoförle beraber bir koruma elamanını da hizmetinize ekleyebilirsiniz. Tecrübeli ve bilgili çalışma arkadaşlarımız sizlere eşlik ederek yolculuğunuzu kusursuz ve rahat geçirmenizi sağlamaya çalışır. Seyahat sırasında gelişen sorunlar veya istekleriniz için ilk olarak onlardan yardım alabilirsiniz.

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA ile ilgili görsel sonucu

Tatilde araç kullanmak istemeyenler, iş için şehir değiştirip arabasını bu işe bulaştırmak istemeyenler, kalabalık grubuyla yapacağı seyahatte mükemmelliği arayanlar ve araç kiralama hizmeti almayı bir kerede olsa düşünenler… Hepinizi Vip Vito Transferin özgün seyahat anlayışıyla tanışmaya davet ediyoruz.

Zeytinburnu satış ofisimizde veya 0212 498 00 50 numaralı çağrı merkezini aradığınızda bizlere ulaşabilir, kaliteli bir yolculuk geçirmek için ilk adımı atabilirsiniz. Detaylar için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

ZIRHLI ARAÇ KİRALAMA

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir