İçeriğe geç

ZIRHLI ARAÇ KİRALAMA

Zırhlı araç deyince aklımıza hemen aksiyon dolu film sahneleri ya da devlet adamlarının kullandığı o özel araçlar gelir. Bu nedenle gözümüzde hep ayrı bir yerleri olmuştur. Karizmatik duruşları ile ulaşılamaz izlenimi yaratmışlardır… Taaa ki sizlere sunduğumuz zırhlı araç kiralama hizmetimize kadar.

Hizmetimizin detaylarını vermeden önce sizlere zırhlı araçlar hakkında birkaç bilgi sunalım…

Zırhlı araçlar kozmopolit, yani birden fazla malzemenin birleştirilmesi sonucu elde edilen, üstün ve yeni özelliklere sahip malzemeden yapılır. Hafiflik, tasarım konusundaki esnekliği ve alev dayanımlı malzemeden yapılmış olmasının sağladığı yanmazlık özelliği tercih edilmesindeki nedenlerden birkaçı sadece.

Bahsettiğimiz bu üst düzey güvenlik sistemine sahip zırhlı araçların camları minimum 37mm kalınlıkta olmalıdır. Tavandaki balistik zırhın yapımı sırasında işlevselliğini yitirmemesi için hafif malzeme kullanılır. Korumak amacıyla yapılan bu zırhlar motorlara gelebilecek herhangi bir merminin etkisini yok etmek için ön panele de uygulanır. Arttırılmış süspansiyon sistemi ve arttırılmış frenler, patlak lastikle gidebilme özelliği ve korumalı aküler, işte zırhlı araçları daha güvenilir yapan detaylardan bazıları.

Güvenliğiniz, güvenliğimizdir sözünün ciddiyetini bu araçlarla somutlaştırıp sizlere sunuyoruz. Tehlikedeyseniz, tehlikede olduğunuzu düşünüyorsanız ya da sadece denemek istiyorsanız… Transfer firmalarının zırhlı araç hizmeti veriyor olmasına en çok siz sevineceksiniz demektir. Tüm bu istek ve ihtiyaçlarınıza cevap vermek, sizlere güvende hissettirmek ve mutlu etmek için buradayız. İyice küçülmüş bu dünyada hemen yanınızdayız.

Güvenlik konusundaki hassasiyetinizi tatmin edecek ve bunun yanında konfor ve bakımda sunacak olan firmamızı seçin rahat bir yolculuk yaşayın. Vip Vito Transfer olarak sizlere iyi ve keyifli yolculuklar diliyoruz.

İletişim için tıklayınız.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir