İçeriğe geç

Sabiha Gökçen Mecidiyeköy Transferi

            Şişli’ye bağlı olan Mecidiyeköy, Avrupa yakasında bulunan bir semttir. B alandaki yerleşimin Abdülmecit Han tarafından muhacirlere iskân sağlamak amacı ile verildiği zamanlarda başladığı bilinmektedir. İstanbul’un en işlek semtleri arasında yer alan bu yerden havaalanına ulaşım için farklı alternatifler bulunmaktadır. Mecidiyeköy ve Sabiha Gökçen havalimanı arasındaki mesafe 39 km olmakta ve yaklaşık olarak 30- 40 dakika arasında ulaşım sağlanmaktadır. En hızlı, en konforlu şekilde havaalanına ulaşım sağlamak için Sabiha Gökçen Mecidiyeköy transferi hizmetlerini tercih edebilirsiniz. Bu alanda hizmet taleplerinize göre farklı seçenekler sunulmakta ve kendinize en uygun seçeneği seçebilmeniz için çağrı merkezleri her an çağrılara cevap vermektedir.

Fiyat bilgisi için anasayfadan sorgulama yapabilir veya telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Hizmetlerimiz arasında genel olarak bakıldığında paylaşımlı transfer, kişiye özel transfer, grup transferi ve VİP araç tahsisi gibi başlıklar yer alıyor. Özellikle deneyimli şoförlerin İstanbul’un keşmekeş halindeki trafiğinden istediğiniz alana doğru en hızlı ve konforlu ulaşım sağlanmaktadır. Paylaşımlı araç transferi hizmetlerinde aynı bölge içerisinde en fazla üç nokta belirlenmekte ve hizmet talep eden misafirlerimize bu alanlar ve saatleri bildirilmektedir. Bu sayede ekonomik ve kaliteli bir ulaşım hizmeti elde edebilirsiniz. Bunun yanında Sabiha Gökçen Mecdiyeköy transferi hizmetleri arasında kişiye özel hizmetlerde sunulmaktadır. Bu hizmetlerde ise alınan bireyler doğrudan havaalanına ya da belirttikleri adrese ulaştırılmaktadır. Grup halindeki seyahatlerinizde ise çok daha ekonomik özelliklerde konfor bulabileceğiniz otobüs seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Çocuklar için ekstra indirimler olabilmektedir.

Fiyat genel olarak kişi sayısı, bölge ve seçilen araç hatta seçilen hizmet çeşidine göre belirlenmektedir. Araçlar içerinde eşyalarınızı unuttuğunuzda belirttiğiniz adrese eşyalar belirli bir ücret karşılığında ulaştırılabiliyor. Firmamız ile iletişime geçebilmek adına online transfer talep formunu doldurabilir ya da çağrı merkezlerinden doğrudan müşteri temsilcilerine ulaşabilirsiniz. Bu sayede Sabiha Gökçen Mecidiyeköy transferi hizmetlerinde aklınıza takılanlar hakkında net bilgiler alabilir ve rezervasyonunuzun anında oluşturulmasını sağlayabilirsiniz. Seyahat öncesinde oluşturmanız gereken rezervasyonlarınız bazı durumlarda uçak rötar yaptığında bir sonraki sefere aktarılabilir. Bu durumlarda müşterilerimiz kesinlikle mağdur edilmeyecektir. Sorunsuz ve kalite özelliklerinde hizmet taleplerinde memnuniyetiniz garanti edilmektedir.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir