İçeriğe geç

Sabiha Gökçen Levent Transferi

  Beşiktaş’a bağlı bir mahalle olan Levent, 50’li yıllarda toplu konut alanında bir merkez olması itibari ile adından söz ettirmeye başlamıştır. Yerleşim bu adımlardan sonra artmış ve bugünkü halini almıştır. Ulaşım alanında nüfus bakımından oldukça kalabalık olan bu şehir ulaşım alanında Havayolları merkezi olan Sabiha Gökçen havalimanına 44 km mesafede bulunmaktadır. Bu alanda araçla ulaşım zamanı ise 34- 40 dakika olabilmektedir. Ancak trafiğin durumuna göre bu süre oldukça fazla artabilir. Havaalanına ulaşım alanında Sabiha Gökçen Levent transferi hizmetleri arasında zaman ve konfor kazanacağınız seçenekler bulunmaktadır.  İstediğiniz anda firmamızla çağrı merkezleri üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanında randevu talepleri de online olarak yapılabilir.

Rezervasyon için formu doldurduktan sona en geç yarım saat içerisinde onay teyidi alabilirsiniz. Bunun için mail adresinize ya da cep telefonunuza bilgilendirme mesajı gelecektir. Hizmet talebi sonrasında şoföre ulaşamazsanız çağrı merkezlerine ulaşarak sorununuzun çözülmesini talep edebilirsiniz. Kişiye özel hizmetlerde genel olarak istediğiniz saatte gidiş ya da dönüş yolunda araçlar ulaşım sağlayacaktır. Son derece profesyonel ve tecrübeli olan şoförlerimiz Sabiha Gökçen Levent transferi hizmetleri içerisinde paylaşımlı transfer hizmetleri de sunmaktadır. Bu hizmetlerde Levent semtinde seçilen üç ana noktadan yolcular alınmaktadır. Bu noktalar ve saatleri de yolculara seyahat planı öncesinde verilecektir.

Rezervasyon yaparken iletişim bilgileri, adres, kimlik, ödeme ve uçuş bilgileriniz istenecektir. Bunların yanında uçağınız herhangi bir nedenle rötar yaptığında ise rezervasyon talepleriniz yenilecek ve anında bir sonraki havaalanı ulaşım hizmetine kaydırılacaktır. Fiyatlarda ise mesafe, kişi sayısı ve seçilen araç, hizmet seçenekleri de etkili olacaktır. Uçuş konforunuzun havaalanına ulaşımda başlaması ya da devam etmesi için Sabiha Gökçen transferi hizmetlerimizi tercih edebilirsiniz. Bazı durumlarda araç içerisinde eşyalar unutulmaktadır. Bu durumlarda belirli bir ücret karşılığında eşyalarınız belirttiğiniz adreslere anında ulaştırılacaktır. Grup halindeki seyahatlerinizde ise grup transferi hizmetlerini tercih edebilir, çok özel misafirlerimiz için ise VİP araç tahsisi hizmetleri de sunulmaktadır. Havaalanı ulaşımında konfor ve sorunsuzluk ilkeleri ile çift yönlü olarak istediğiniz kaliteyi çok ekonomik fiyatlarda elde etmeniz sağlanmaktadır.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir