İçeriğe geç

Sabiha Gökçen Beyazıt Transferi

           Tarihi bir yarımada olan İstanbul’un ana ulaşım meydanın bulunan semt Beyazıt olmaktadır. Tarihini bakıldığında bir saray meydanı olarak kullanılan Beyazıt Meydanı, günümüzde de turistlerin ilgi odağı mekânlar arasında yer alır. Kentin merkezinden Havayollarının merkezi olan Sabiha Gökçen Havalimanına 47 km mesafe bulunmaktadır. Ve araç mesafesi olarak yaklaşık 45- 50 dakika içerisinde ulaşım sağlanmaktadır. Tecrübeli şoförleri ile Sabiha Gökçen Beyazıt transferi hizmetleri sunan firmamız, yoğun trafiklere takılmadan ister gidiş, ister dönüş yolunda zamanında ulaşım sağlamaktadır.

Çocuklar için özel indirimler sunulabiliyor. Ve istediğiniz her vakitte çağrı merkezlerine ulaşarak rezervasyon talebinde bulunabilmenin yanında sorularınıza da anında yanıtlar bulabileceksiniz. Verilen hizmetlerin faturasını gelen şoförden alabiliyorsunuz. Olası olumsuzlukların yaşanması durumunda ise faturalar adreslere postalanabiliyor. Farklı hizmetler sunulmaktadır. Kişiye özel transfer hizmetlerinde araçlar hiç duraklama yapmadan varacağınız noktaya ulaşmaktadır. Bunun haricinde paylaşımlı transfer hizmetlerini tercih ettiğinizde aynı bölgede ikamet ettiğiniz yolcularla birlikte en fazla üç nokta belirlenmekte ve yolcular tek tek alınarak havaalanına anında ulaşım sağlanmaktadır. Yerli misafirlerimize verilen transfer hizmetlerinin yanında yabancı misafirler içinde transfer hizmetinde sorun oluşturmayacak şekilde hizmetler verilmektedir. Bu alanda Sabiha Gökçen Beyazıt transferi hizmetlerinde araçlarda eşya unutulabiliyor. Bu durumlarda verdiğiniz adrese anında eşyalarınız belirli ücret karşılığında gönderilmektedir.

Bu hizmetlerin yanı sıra grup transferi hizmetleri de sunulmaktadır. Seyahatlerinizi kalabalık gruplar halinde yapıyorsanız, bu hizmetler hem ekonomik hem de oldukça konforlu seçenekler olacaktır. Araç filomuz içerisinde oldukça lüks araç modelleri bulunmakta ve VİP araç tahsisi hizmetleri ile de istediğiniz alandan lüks araç seçimleri ile karşılamalar ya da havaalanına ulaşım hizmetleri verilmektedir. Yapılan ulaşım hizmetlerinde Sabiha Gökçen Beyazıt transferi yapan firmamız konfor ve hızlı ulaşımı bir arada sunmaktadır. Hem gidiş, hem de dönüş güzergâhında misafirlerimizin yolculuktan memnun kalması adına titiz çalışmalar yapılmaktadır. Araç içlerinde wi-fi ya da uydu gibi bağlantılar bulabilecek ya da günlük gazeteleri talep ederek çok daha keyifli, çok daha konforlu bir yolculuk imkanı bulabileceksiniz.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir