İçeriğe geç

Şöförlü Araç Tahsis

Şöförlü araç tahsis son zamanlarda yaygın olarak kullanılan bir şöförlü araç kiralama çeşitidir. İstanbul ve dışındaki şehirlerde müşterilerimiz günlük ihtiyaçları doğrultusunda kendine uygun şöförlü araç kiralama çeşidini seçer, tüm gün boyunca otel, konferans, gezme vb işlemleri için kendisine eşlik edecek bir araç isterse o zaman kendisine en uygun olan kiralama modelini seçmiş olur.

Araç tahsisi ne demek ?

Tahsis kelimesinin anlamı; ayırmak, özgülemek olarak bilinir. Yani örnek verecek olursak,”Bana bu odayı tahsis etmişler.” Buradaki tahsis ayırmak anlamında kullanılmış. Araç tahsis ise araç kiralama hizmeti veren bir markanın sizin ihtiyacınız doğrultusunda tabiri caizse elinizin altına şöförlü araç vermesi denilebilir.

Günlük Kiralamadan farkı nedir ?

  • Şöförlü günlük araç kiralama hizmeti satın aldığınızda ücret 12 veya 24 üzerinden hesaplanır, günlük araç kiralamada km sınırı olmadığı için yakıt müşteriye aittir.
  • Şöförlü araç tahsis hizmeti aldığınızda ise yine ücret; 4, 8, 12, 24 saat üzerinden hesaplarnı ve km sınırı vardır. 100 km aşımından sonra ücret tekrar hesaplanır.

Hangi Araçlar ile tahsis hizmeti veriliyor ?

Bünyemizde her türden araç mevcuttur. Sırasıyla Mercedes E Serisi, S Serisi, Mercedes Vito, Minibüs, Midibüs ve Otobüs şeklindedir. Ekonomik sınıftan yararlanmak isteyen müşterilerimiz içinde istedikleri araçla transfer işlemlerini gerçekleştirmekteyiz.

En çok tercih edilen araçlarımız ise mercedes e class, s class ve mercedes vito dur.  Tahsis hizmeti almak istediğinizde yukarıdaki araçlardan birini seçmeniz yeterli olacaktır. Bu işlemi anasayfamızda bulunan transfer sorgulama moturunda veya +90212 498 00 50 ‘nolu numaradan arayarak direk iletişime geçebilirsiniz.

Fiyatlar

Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ilgili sayfalarımıza ulaşabilirsiniz. Tahsis ve fiyat bilgisi için ise bizi arayarak yine fiyatlar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

 

Aşağıdaki araç görselleri firmamız ait araçlara aittir. Transfer veya tahsis hizmeti almak istediğiniz bu araçlar gelecektir. Tüm isteklerinizi karşılayacak araçlar bünyemizde mevcuttur.

Araç Tahsis Vito İçi
Araç Tahsis Vito İçi
Şöförlü Günlük Vito Kiralama
Şöförlü Günlük Vito Kiralama
soforlu-arac-kiralama
Şöförlü Araç Kiralama
Şöförlü S Class Tahsis
Şöförlü S Class Tahsis
Transfer Hizmeti
Transfer Hizmeti
Vito Araç İçi
Vito Araç İçi

acilebilet  web sayfamızdan uçak biletinizi üç adımda kolaylıkla alabilirsiniz.

 

 

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir