İçeriğe geç

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI TRANSFER

Sabiha Gökçen Havalimanı Türkiye’nin ikinci büyük ve trafiği güçlü havalimanlarından biridir. Her gün binlerce uçuşa ev sahipliği yapan bu havalimanı Türkiye ve Dünya arasında büyük bir önem taşımaktadır. İç ve dış hatlar terminali olmak üzere iki temel terminal ve kargo terminali gibi terminallere ev sahipliği yapıyor. Adını ilk kadın pilot olan Sabiha Gökçen’den almıştır. İstanbul’a giriş çıkışlarda, Atatürk Havalimanı ile beraber etkin rol oynaması, havalimanlarından belli merkez noktalara veya gidilmek istenen herhangi bir noktaya transfer gerçekleştirmesini sağlamaktadır.

İstanbul’un Avrupa Yakasında bulunan Sabiha Gökçen Havalimanına cazip fiyatlarla seyahat edebilir konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz. Araç modeline göre değişen fiyat aralıklarındaki bu transfer hizmeti ile havalimanından yada havalimanına yolculuklarınızı yorgunluk çekmeden geçirebilirsiniz. İstanbul’un birçok merkezi noktasına gidebileceğiniz gibi istediğiniz belli bir noktaya gidebilirsiniz.

Seyahatlerinizde Vip Vito Transfer Farkı.

  • Seyahatlerinizi ister deri döşemelerde isterseniz de yumuşak kılıflarla döşenmiş koltuklarda geçirebilirsiniz
  • Ödeyeceğiniz ücret aracınıza göre değişir.
  • İptal(en az 8 saat önce) veya değişiklik(en az 3 saat önce) hakkınız vardır.
  • İkram ve servislerle keyifli bir yolculuk geçirin.
  • Kalabalık grupların derdine düşmez rahatlıkla yolculuk yapabilirsiniz.
  • Farklı kapasitelerdeki araçlarıyla her yolcu grubuna cevap bulabilirsiniz.

Tüm bu avantajların yanı sıra tecrübeli kadrosu, uzman ve modern bakış açısı, istediğiniz her soruya her an cevap bulabileceğiniz iletişim ağı gibi özelliklere de sahip olan Vip Vito Transfer firmasının kaliteli hizmet anlayışı sayesinde kendinizi özel hissedin. 0212 498 00 50  numaralı çağrı merkezine her türlü görüşünüzü bildirebilir bilgi alabilirsiniz.

Detaylı iletişim bilgileri için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

VİP VİTO TRANSFER ARAÇLARI

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir