İçeriğe geç

VİP VİTO TRANSFER ARAÇLARI

Seyahat olanakların gelişmesi ve çeşitlenmesiyle sürekli hareket haline geçmiş bulunan, küçük bir dünyada yaşıyoruz artık. O şehirden bu şehre, o ülkeden bu ülkeye ya iş için ya tatil için gidip geliyoruz. Artan seyahat oranını ile beraber karayolu ulaşımı özellikle en çok kullanılan ulaşım türlerinden biri olmuştur. Bu nedenle karayolu ulaşım hizmetlerindeki ihtiyaçları gidermek amacıyla sunulan birçok hizmet vardır. Gün geçtikçe popülerleşen ve rağbet gören hizmetlerden biri olarak araç kiralama hizmetini örnek gösterebiliriz. Birçok transfer markasının farklı araçlar kiralayarak verdiği bu hizmet sizin ihtiyacınıza göre seçilen araçları istediğiniz süre kadar kiralamanızdan ibarettir.

Vip Vito Transfer markası da 1997 yılından beri ulaşım sektöründe başarıyla boy gösteren Şahinoğlu Group bünyesindeki bir transfer markasıdır. Tecrübeli çalışan kadrosu ve zengin araç filosu ile sektörde öncü ve profesyonel bir yeri olan Vip Vito Transfer’in tüm araçları güvenli ve konforludur. Sizlere özel bir seyahat sunmak kadar güvenli ve kaliteli bir seyahat sunmayı da amaçlayan ve bu amacını her daim en temel amaçlardan biri olarak tutan bir marka ile seyahat etmek sizleri mutlu ve güvende hissettirecektir. Yakalanan %90 üzerindeki müşteri memnuniyeti sayesinde seyahatinizi Vip Vito Transfer’in tecrübeli kadrosuna emanet edebilirsiniz.

Birçok farklı hizmet ve araç seçenekleri arasında kalmamanız ve aklınızda canlandırmanıza yardımcı olmak amacıyla şöyle bir sıralama yapabiliriz.

Mercedes E-S Class

Mercedes’in lüks araçları ile seyahat etme imkanını kaçırmayın. 3+1 kişi kapasitesi, deri döşemeli ve ısıtmalı koltukları ile küçük grubunuzla veya kişisel yolculuklarınızda konforu elden bırakmayacaksınız. Tam otomatik klima ve panaromik tavan(S Class) özelliği de bulunan araçlarda yolcu sigortası mevcuttur.

mercedes maybach s550 4matic ile ilgili görsel sonucu

Mercedes Vito

9+1 kişi kapasitesine rağmen kişisel yolculuklarda bile tercih edilen ve konforuna sizi hayran bırakan Vito araçlarda deri döşeme, GPS, internet ve buzdolabı bulabilirsiniz. Her araçta olduğu gibi yolcu sigortasına sahiptir.

mercedes vito ile ilgili görsel sonucu

Minibüs

15-17 kişi kapasitelerdeki minibüsleri tercih ederek ailenizle, arkadaşlarınızla veya iş grubunuzla çıktığınız seyahatler artık daha konforlu. Kesintisiz internet imkanı sayesinde dilediğiniz yerde seyahatinizden kareleri paylaşabilirsiniz.

mercedes minibüs ile ilgili görsel sonucu

Otobüs

Kalabalık seyahatlerde kurtarıcı bir tercih olan otobüs kiralama hizmeti şehirler arası gezilerde; konferans, fuar, seminer gezilerinde tercih edilebilir. 33-48 kişi kapasitesine kadar yolcu taşıyabilen konforlu araçlarla göz korkutan kalabalık gezilerinizi rahatlıkla bitirebilirsiniz.

mercedes benz tourismo 16 rhd ile ilgili görsel sonucu

Vip Vito Transferin kaliteli hizmeti ve lüks araçlarıyla tanışmak için 0212 498 00 50 numaralı çağrı merkezini arayarak iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca Bakınız:

HAVALİMANI TRANSFER VE ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir