İçeriğe geç

Şöförlü Otobüs Kiralama

Şöförlü Otobüs kiralama hizmeti de veren firmamız turizm her alanında olduğu gibi bu alanda da yüksek standartlarda hizmet vermektedir. Yurtiçi ve Yurtdışında şöförlü otobüs kiralama için gerekli olan tüm belgelere sahibiz. A1, B2, D2 belgelerimiz ile yuriçi ve yurt dışında taşımacılık yapmaktayız. Otobüslerimizi sadece şöförlü olarak hizmete veriyoruz.

Şahinoğlu Turizm’in (www.sahinogluturizm.com.tr) bünyesinde olan firmamız. 19 yıldır en iyi bildiği işi yapmaktadır. Türkiye’nin saygın Seyahat firmalarından olmamızın en büyük nedeni güvenilir ve samimi hizmet anlaşımızdandır.

Kimlerle Çalıştık

Yapılan her işte en önemli tercih kriterlerinden biri referanslardır. Bizde iş ortaklığı yaptığımız firmaların olumlu dönüşleri ile daha çok kişi ve kuruma hizmet verme fırsatını yakalıyoruz. Referanslarımızdan bazılarını aşağıdaki listede bulabilirsiniz. Ayrıca referanslarımız bağlantısına tıklayarak daha fazlasını görüntüleyebilirsiniz.

  1. Tura Turizm
  2. Tekzen Yapı Market
  3. Yeni Yüzyıl Üniversitesi
  4. Türk Silahlı Kuvvetleri
  5. Milli Eğitim Bakanlığı

Neler Yaptık

Yılda 15 bin araç kullanarak 550 bin kişiye hizmet verdik. NATO, Türk Hava Kuvvetleri gibi birçok kurum’a Şöförlü otobüs kiralama hizmeti vedik ve halen çalışmaya devam etmeyiz. Yurtiçi ve yurtdışı birçok kültür turu organizasyonunda bulunduk. Türkiye’deki ve Türkiye’ye gelen iş ve devlet adamlarını yüksek konforda taşıdık. 81 ilde Çanakkale gezisi düzenleyerek Milli Eğitim Bakanlığı ile başarılı işlere imza attık. Kişisel ve kurumsal sayısız işlerde kendimizden güler yüz ile bahsettirdik.

Hangi Hizmetleri Vermekteyiz

  • Yurt içi ve Yurt Dışı Otobüs Kiralama
  • Düğün, Toplantı, Konferans için Kiralama
  • Minibüs Midibüs Kiralama
  • Şöförlü Araç Kiralama ( Mercedes S Sınıfı ve E Sınıfı Makam Araçları)

En çok otobüs istenen konumlar ise kış aylarına doğru Uludağ, Kartaltepe, Kartal Kaya oluyor. Yaz aylarında ise yurtdışı ağırlıklı genellikle Yunanistan turları için araçlarımız istenmektedir.

Otobüs Modellerimiz ve Fiyat Bilgisi

Mercedes Tourismo;

Model: 2015
Kişi Sayısı: 46

Tourismo-otobus
Şöförlü Otobüs Kiralama

Mercedes Travego; 

Model: 2014
Kişi Sayısı: 46

Mercedes Travego Görseli
Mercedes Travego Görseli

Temsa Safir ;

Model: 2014
Kişi Sayısı: 46 – 54

Safir Otobüs
Safir Otobüs

Fiyat Bilgisi;

Otobüs kiralama fiyatları güzergah ve km’ye göre hesaplanır. Detaylı bilgi için 0532 583 22 57 (Whatsapp Hızlı İletişim) veya 444 1 113 ‘nolu numarayı 7/24 arayabilirsiniz.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir