İçeriğe geç

NEDEN VİP VİTO TRANSFER?

Araç kiralamak çoğumuzun başvurduğu seyahat yöntemlerinden biridir. Kiralama sürecinde birçok firmayı araştırır, kararsızlıklar yaşar ve en iyisini bulma telaşı içinde oluruz. Kiralık bir araçta seyahat ederken her zaman kendi aracımızın konforunu ararız. Çocuğunuz, anneniz, babanız, arkadaşınız… Yolda size eşlik edecek kişinin ve kendinizin rahat ve güvenli bir yolculuk geçirmesi önceliklerimizden biridir. Bu nedenle seçici davranmak tabi ki en doğal hakkımız…

1997’de kurulan Şahinoğlu Group’un hizmet filosundaki markalardan biri olan Vip Vito Transfer sizlere araç kiralama ve transfer konusunda yardımcı olmakla beraber yukarıda bahsettiğimiz tüm istek, kararsızlık ve merakınıza cevap verecek nitelikte bir hizmet sunmaktadır.  Başarılı kadrosuyla transfer alanında öncü markalardan biri haline gelen Vip Vito Transfer Türkiye’nin birçok ilinde gelişim göstermektedir.

Araçlarımız arasında Mercedes E Serisi, Mercedes Fluence, Mercedes Vito, Otokar Sultan ile beraber Honda motosiklet seçeneğimizde bulunmaktadır. Tüm bu araçlarla sizlere sunduğumuz hizmetlerden istediğinizi seçebilir bizimle güvenli bir yolculuğa adım atabilirsiniz.

Hizmetlerimize değinmişken onlardan da biraz bahsedelim. Havalimanı transfer hizmetimiz ile birlikte sizlere havalimanından gideceğiniz yere kusursuz ve hızlı bir seyahat sunuyoruz.  Tahsis hizmetimiz, istediğiniz herhangi bir aracın deneyimli bir şoför arkadaşımızla beraber gün boyu veya istediğiniz saatler arasında size eşlik etmesidir. Kişiye özel transfer hizmetimiz ile kendinizi şımartabilir, markamızın deneyimiyle tanışabilirsiniz. Liman transferi sizlere limanlardan konforlu bir seyahat sunmak üzere geliştirilmiştir. Grup transferimiz ile kendi grubunuz ile birlikte seminer, konferans, toplantı, konser ve benzeri etkinliklerde ulaşım sorununuzu ortadan kaldırıyoruz.

Birçok köklü kurum kuruluş ve markanın da referansını alan firmamız ile sizlere yaşayabileceğiniz en özel yolculuğu yaşatmak için bekliyoruz.

Bizimle iletişime geçmek için acele edin.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir