İçeriğe geç

YAZ TATİLİNİZİ TAÇLANDIRACAK AKTİVTELER

Heyecanla beklediğimiz, “Şunu yapacağım, buraya gideceğim.” diye hayal kurmamıza neden olan yaz geldi de geçiyor… Peki, bu yazı dolu dolu geçirmek, fotoğraf albümünüzü unutamayacağınız anılarınızla doldurmak için neler yapabilirsiniz. Sizin için birkaç eğlenceli aktivite önerimiz var…

-Yemyeşil çimenlerde piknik yapın!

Yaz mevsiminin gelmesiyle sepetinizi ve pikniklerin vazgeçilmez örtüsü kareli örtüyü alarak şehrinizin, en güzel parklarında sevdiklerinizle keyifli bir piknik yapabilirsiniz. Keyifli sohbetler, nasıl bittiğiniz anlamayacağınız yiyecekler ve saklambaç, ip atlama, futbol maçı gibi eğlenceli oyunlar sizleri bekliyor.

-Unutamayacağınız bir festivale katılın…

Festivallerin insan ruhundaki olumlu etkilerini görmemek elde değil. Şen şakrak bir kalabalıkta kendinizi kaybetmek ve sadece anı yaşamak istiyorsanız festivallere katılıp yaz tatilinizde bir farklılık yapın.

-Doğada kamp yapıp onu ruhunuzda hissedin.

Kalabalıktan hoşlanmam diyenlerseniz size doğanın kucağında kamp yapmayı öneriyoruz. Hem doğayı ruhunuzda hissedecek hem de onu dinleme fırsatı bulacaksınız. Sırt çantanız ve çadırınız… İşte özgürlük bu kadar kolay.

-Denizin derinliklerinde kendinizi şımartın.

Mavinin en güzel yönüyle onun derinlerindeyken tanışıp kendinize unutulmaz bir deneyim yaşatabilirsiniz.  Sualtındaki canlılarla tanışmak sizi daha özel hissettirecektir. Kendinize dikkat edin demeden geçemeyeceğiz. Yalnız dalmayın ve dalış limitine dikkat edin. Unutmayın canınız her şeyden önce gelir.

-Lunapaaark!

Büyük küçük herkese hitap eden lunaparklar yaz tatillerinin vazgeçilmez noktalarından biridir. Sizde aileniz veya arkadaşlarınızla eğlenceli bir gün geçirmek için tercihinizi bu yönde kullanabilirsiniz. İster sizi harikalar diyarında gibi hissettirecek atlıkarıncası, isterse de adrenalini damarlarınıza pompalayacak hız treni… Hangisini seçerseniz seçin eşsiz bir gün geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

– Keşfedin…

Görmediğiniz bilmediğiniz yerlerde kaybolabilirsiniz. Yeni yerler keşfederek hayatınıza kısa bir süreliğine ara verin. Günlük sıkıntılarınızdan veya dertlerinizden kaçmanın en mükemmel yolu bu olsa gerek. Hadi biraz cesaret…

-Kültür Turları

Tek başınıza değil de bir rehber eşliğinde de yeni yerler görüp o yer hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Kültür turları sizler için hem gezme hem de öğrenme fırsatı sunuyor.

-Deniz, Kum, Güneş

Yaz mevsimini bu muhteşem üçlünün birleşime tanık olmadan kapatmak olmaz. İster güneyde kapsamlı bir tatil ile denizin keyfini çıkarın isterseniz de günü birlik bir plaj kaçamağı yapın… Ne yapıp edip yazın denize girin.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir