İçeriğe geç

KIŞ TATİLİ İÇİN YER ÖNERİLERİ

Kış mevsimi, herkesin sevebileceği bir mevsim değildir. Soğuk ve zorlu hava koşullarında dışarı çıkmak yerine birçok kişi evde battaniye kahve ikilisinden yana olur. Ama bazıları vardır ki doğanın her yönüne ayak uydurup kendini ona bırakabilecek cesarete sahiptir. Sizlerde onlardansanız ve kış mevsiminde battaniyenin altına saklanmak yerine heyecan ve eşsiz manzaraların getireceği büyüleyici hissi istiyorsanız, sizler için kış tatilinizi geçirebileceğiniz, biricik güzellikleriyle her gideni kendine aşık eden birkaç tatil merkezinden bahsetmek istiyoruz.

Kartepe

Kocaeli’nde ki bu güzel manzara eşliğinde edilen bir kahvaltının ardından, dağ havasını iliklerinize kadar hissedeceğiniz bir tur atabilir, çevredeki güzellikleri ölümsüzleştirecek fotoğraflarla albümünüzü doldurabilirsiniz.

kartepe image ile ilgili görsel sonucu

Palandöken

Erzurum’da, kış festivallerinin ve kayak aşıklarının buluşma noktası olan Palandöken her sene olduğu gibi bu senede ilgiyi üzerinde tutacağa benziyor. Heybetli bir dağın ardından yükselen güneşin turuncu ışıkları sizleri cezbediyorsa bu kışı Palandökende geçirmek isteyeceksiniz.

palandöken ile ilgili görsel sonucu

Ilgaz

Ilgaz Anadolu’nun yüce dağlarından sadece biri. Birbirinden konforlu otellerinde eşsiz manzarasını izleyebilir yada o manzaranın bir parçası olarak çeşitli kış sporlarını deneyebilirsiniz. Çankırı’daki bu dağ kütlelerinin en yüksek tepesi 2587 metredir.

ılgaz kayak ile ilgili görsel sonucu

Erciyes

3917 metrelik yüksekliği ve zirvesinden eksik olmayan karı ile kışın vazgeçilmez adreslerinden biridir. Bulutların eşlik ettiği zirve görkemiyle sizleri kendine hayran bırakacaktır. Kış tatiliniz için göz doyurucu önerilerin başında gelen Erciyes, Kayseri ilinin sınırları içerisindedir.

erciyes dağı kayak ile ilgili görsel sonucu

Vip Vito Transfer markası, yılın her mevsiminde sizlere sunduğu ulaşım hizmetine kış mevsiminde de aynı hızla devam ediyor. 20 yılı aşkındır devam eden sektör hayatındaki tecrübeleriyle müşteri memnuniyetini her zaman ortalamanın üzerinde tutmayı başarmıştır.

Ülkenin en kalabalık şehirleri başta olmak üzere birçok şehirde hizmet veren Vip Vito Transfer markası İstanbul’dan bu şehirlere de transferler gerçekleştirmektedir. Büyük şehrin karmaşasından ve hayatınızın yoğunluğundan biraz olsun kaçmak ve huzurlu bir tatil yapmak istiyorsanız ulaşımınızı güvenli ellere teslim edin.

Detaylı iletişim bilgilerimiz için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMANIN AVANTAJLARI

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir